Nikon_Specialist.jpg

Valtuutettuna Nikon Specialist-jälleenmyyjänä meillä on kokemusta ja näkemystä juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan kameravälineistön kokoamiseen. Yhteen kameramerkkiin keskittyminen mahdollistaa paremman tuotetuntemuksen ja laajemman mallivalikoiman. Meiltä löydätkin useimmat Nikon-järjestelmä- ja kompaktikamerat suoraan varastosta.

Nettikauppojen aikakaudella voimme tarjota aivan toisenlaisen ostokokemuksen; kiireettömän henkilökohtaisen palvelun ja käytön opastuksen. Voit myös kokeilla laitteita myymälässämme ennen ostopäätöstä. Kameran saat halutessasi käyttövalmiina asetuksineen ja akku ladattuna. Myös mahdolliset takuu- ja muut huollot sujuvat joustavasti kauttamme. Periaatteenamme on myös, että "liike aukeaa avaimella", eli jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulla kamerakaupoille aukioloaikoinamme, ota yhteyttä. Sovimme sinulle sopivan ajan!

Meiltä ostettuihin kameroihin tarjoamme myös ohjelmistopäivitykset veloituksetta. Ota mukaan kamerasi sekä täyteen ladattu akku, päivitys tehdään odottaessasi.

Varastossa oleviin kameroihin päivitämme aina uusimmat ohjelmistot heti niiden ilmestyttyä.

Toimitamme postitse ja matkahuollon kautta kaikkialle Suomessa. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Saat tarjouksen välittömästi.

Tervetuloa!

SISÄISESTI KAUNEIN KAMERA

Kuluttaja-lehti 2/2010

Kuluttajalehden ja eurooppalaisten kuluttajaorganisaatioiden tekemän yhteisen tutkimuksen mukaan eettisyyttä painottavan ostajan valinta on Nikon, jos valintakriteeriksi ottaa myös sen, että kamera on valmistettu ympäristöystävällisesti ja tehtaan työntekijä on saanut tehdä työnsä inhimillisissä oloissa. Nikon on kameravalmistajista pisimmällä kehittelemässä omaa yhteiskuntavastuuohjelmaansa.UUTUUS! Retrohenkinen Nikon Zfc on esitelty. Varaa omasi; toimitukset alkavat 28.7.
Nikon 100th anniversary

Nikon juhli satavuotista taivaltaan 2017. Lue historiikki "Miksi Nikon"-linkistä.
NIKON PEILITTÖMÄT JÄRJESTELMÄTZfc runko 1049,00

Zfc+ Z 16-50/3.5-6.3VR 1189,00

Zfc+ Z 16-50VR+Z 50-250VR 1399,00

Zfc+ Z 28/2.8SE 1289,00


Nikonin perintö. Luovuutesi palveluksessa.

Z fc yhdistää Nikonin klassisen kameramuotoilun Z-sarjan innovatiiviseen teknologiaan. Tuloksena ovat loistava kuvanlaatu ja aito, konstailematon tyylikkyys. Voit kuvata missä vain ja mitä vain – valokuvista videoihin ja vlogeihin. Luovuutesi vapautuu vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin: kevyt DX-koon peilitön kamera antaa eväät legendaarisiin saavutuksiin.

Ikuista legendaariset hetkesi kameralla, joka tuo mieleen aina ihastelemasi estetiikan. Muotoilun inspiraationa on toiminut 80-luvun alun kuuluisa filmijärjestelmäkamera Nikon FM2. Peilittömässä Z fc -kamerassa on pikkutarkasti toistettuja aitoja yksityiskohtia: säätökiekoista aina pyöreään etsimeen ja viisitahoprismaan kaiverrettuun klassiseen Nikonin logoon.

Legendaarisuus kulkee suvussa

Rungon musta pintaviimeistely. Rungon kehyksen hopeanvärisen metallin hienovarainen rakeisuus. Peilittömässä Z fc -kamerassa on aivan yhtä paljon luonnetta kuin Nikonin vanhoissa filmijärjestelmäkameroissa – myös NIKKOR Z -objektiivin erikoisversio tekee kunniaa edeltäjilleen. Nyt huomion kiinnittävät alkuperäisen muotoilun historialliset yksityiskohdat. Samoin nykypäivän luovuudessa tarvittava huima suorituskyky.

Säätökiekot on sijoiteltu aivan samalla tavalla kuin Nikon FM2 -kamerassa. Jokainen kiekko on työstetty täysalumiinista. Mekanismit toimivat uskomattoman tarkasti – säätimen naksauksen tuntee. Jos olet käyttänyt Nikonin järjestelmäkameraa aiemmin, lihasmuisti palautuu saman tien. Vaikka et olisikaan, ihastut takuulla fyysisiin kiekkoihin.

Suunniteltu nykyvaatimuksiin

Z fc muistuttaa ulkoasultaan 80-luvun kameroita, mutta kestävän magnesiumseosrunkonsa ansiosta tämä peilitön kamera on valmis nykypäivän haasteisiin. Kaikin tavoin vankka runko on kuitenkin kevyt, joten kameraa on helppo kuljettaa mukana. Kun se riippuu olkapäälläsi, voit varautua ohikulkijoiden ihaileviin katseisiin. Z fc -kameran runko on valmistettu magnesiumseoksesta. Samaa materiaalia käytetään myös ammattilaisille tarkoitetuissa Nikon-kameroissa. Koska kestävyyden ja keveyden tasapaino on optimaalinen, tämä kamera kulkee mukana kaikkialle, minne inspiraatio kuvaajan johdattaa.

Nikonin vallankumouksellista Z-bajonettia varten kehitetty peilitön Z fc -kamera kykenee ikuistamaan legendaariset hetkesi huippulaadukkaina. Z-bajonetin ansiosta suuri 20,9 megapikselin DX-koon kenno tallentaa entistä enemmän valoa. Lisääntynyt valon määrä tuo mukanaan muita hyviä parannuksia – lisää terävyyttä ja kontrastia, nopeampi tarkennus ja parempi suorituskyky heikossa valaistuksessa.
Z fc ei ainoastaan näytä legendaariselta. Suuritarkkuuksinen kenno ja laaja, automaattinen ISO-herkkyysalue 100–51 200 takaavat, että tämä kamera tuottaa erinomaisen terävyyden, yksityiskohtaisuuden ja selkeyden – niin päivänvalossa kuin yölläkin. Sulavan ja nopean automaattitarkennuksen ansiosta voit kuvata jopa 11 kuvan sekuntinopeudella. Saat kuvan talteen, vaikka toiminta olisi ohi silmänräpäyksessä.
Miten ikuistat legendaariset hetkesi? Nikon FM2 -kameralla ei voinut kuvata videota, mutta saapuessaan myyntiin kyseinen järjestelmäkamera rikkoi silti totuttuja rajoja: suljinajat olivat uraauurtavan lyhyitä. Z fc -kameralla voi kuvata upeaa videoaineistoa. Malli on myös ensimmäinen Nikonin Z-tuoteperheen kamera, jossa on kääntyvä näyttö. Rajauksen voi nyt viedä aivan uudelle tasolle, niin käsivara- kuin jalustakuvauksessakin.
Kun sisältö on upeaa, sen on syytä myös näyttää hyvältä. Z fc -kamera tuottaa erinomaisen terävyyden ja kauniin syväterävyyden. Voit tehdä haastatteluja – tai kääntää näytön itseäsi kohti ja kuvata haluamallasi tavalla rajattuja otoksia, joissa puhut suoraan kameraan.

Toimitukset alkavat 28.7.2021. Varaa omasi.


Z5 runko 1449,00

Z5 runko + FTZ-adapteri 1599,00

Z5+ Z Nikkor 24-50/4-6.3 1749,00

Z5+ Z Nikkor 24-50/4-6.3 + FTZ-adapteri 1849,00

Z5+ Z Nikkor 24-70/4 S 1999,00

Z5+ Z Nikkor 24-200/4-6.3 VR 2349,00


Z5 sai erinomaiset arvostelut Dpreviewin testissä:


Tervetuloa nauttimaan täyden kennokoon valokuvauksen ilmaisuvoimasta. Peilitön Nikon Z 5 ‑kamera on kestävä, kevyt ja nautinnollisen helppokäyttöinen. Lisäksi se on yhteensopiva lukuisten pienikokoisten täyden kennokoon objektiivien kanssa. Valokuvien ja videoiden kuvanlaadussa on nyt mahdollista päästä aivan uudelle tasolle.

Täyden kennokoon Nikon Z 5 antaa loistavan tilaisuuden kohottaa valokuvat ja videot uudelle tasolle. Tämän peilittömän kameran keskiössä on Nikonin Z-bajonetti – markkinoiden suurin täyden kennokoon objektiivin kiinnike. Kameran kuvakennoon pääsee tavallista enemmän valoa: runsaat yksityiskohdat, väriloisto ja syvyys antavat kuvaajalle paljon luovaa vapautta.

Kuvien ja videoiden yksityiskohtaisuus on aivan uudella tasolla, mitä sitten kuvaatkin. Täyskuvakenno, tehokas EXPEED 6 ‑kuvaprosessori ja huipputarkka elektroninen etsin takaavat, että Nikon Z 5 ‑kameralla luova työ sujuu helposti. Kuvia voi myös rajata niin, ettei yksityiskohtaisuus vähene – loistava ominaisuus valokuvatulosteisiin ja verkkosivustoihin.
Värisävyiltään täyteläisiä muotokuvia. Erittäin pienen syväterävyyden videoita. 24,3 megapikselin CMOS-täyskuvakenno hyödyntää erittäin suuren Z-bajonetin valonkeruukykyä täysimääräisesti. Upeat lopputulokset puhuvat puolestaan.


Kameran laajan ISO-herkkyysalueen (100–51 200) ansiosta kuvaaja pystyy sopeutumaan muuttuvaan valaistukseen silmänräpäyksessä. Kohinaa ei tarvitse pelätä: kuvat ovat selkeitä ja dynaaminen alue erinomainen niin suurilla kuin pienilläkin ISO-arvoilla.
5-akselisen tärinänvaimennuksen sisältävä tehokas kameransisäinen optinen kuvanvakautus antaa mahdollisuuden kuvata jopa viisi pykälää normaalia pidemmällä suljinajalla. Mitä NIKKOR Z ‑objektiivia käytätkin, valokuvat ovat tarkkoja ja videot vakaita.
Täyden kennokoon Nikon Z 5 on kompakti tehopakkaus – sama pätee Z 5 ‑peruspakettiin sisältyvään NIKKOR Z 24-50mm ‑objektiiviin. Tämä NIKKOR Z ‑objektiivi on markkinoiden pienin ja kevein täyden kennokoon zoomobjektiivi.¹ Saat vapauden ikuistaa paljon entistä enemmän – kiehtovista laajakulmanäkymistä aina vaikuttaviin muotokuviin – missä vain.
273 pisteen hybridityyppinen automaattitarkennusjärjestelmä on nopea, täsmällinen ja sulavatoiminen. Kohteet tarkentuvat saman tien, ja tarkennus myös säilyy riippumatta siitä, missä kohde on kuva-alalla.
Upeita kuvia ihmisistä, koirista ja kissoista. Kun otat valokuvia, voit lukita tarkennuksen kohteen silmiin niin, että tarkennus säilyy myös kohteen liikkuessa.
Kaksoiskorttipaikoissa voi käyttää nopeita UHS-II SD ‑kortteja. Korttipaikkoja on helppo käyttää niin, että toinen kortti on kuvausta ja toinen varmuuskopiointia varten. Voit myös tallentaa videot toiseen ja valokuvat toiseen korttiin.
Magnesiumseoksesta valmistetun vankan mutta kevyen rungon sääsuojaus pitää pölyn ja kosteuden loitolla. Tiivistys on erityisen huolellista kaikkien liikkuvien osien ja painikkeiden ympärillä.
Tämän täyden kennokoon kameran runko on ehkä tavallista pienempi, mutta sen käsittely on silti näppärää. Tukevasta kahvasta saa varman otteen, ja tärkeimmät säätimet on sijoitettu optimaalisesti.
Teräväpiirtoisen 3 690 000 pisteen elektronisen etsimen kuva on täysin todenmukainen. Tärkeimmät asetukset, esimerkiksi valotus, ISO-arvo ja valkotasapaino, toimivat reaaliajassa.
Voit ladata Nikon Z 5 ‑kameran akkua (kamerasta virta katkaistuna) tai antaa kameraan virtaa USB-portin välityksellä². Tämä on kätevä ominaisuus, jos haluat kuvata tavallista pitempiä rupeamia sisätiloissa tai jos tallennat ajastettua videota.
Muovaa tavalliset hetket elokuviksi. Nikon Z 5 tallentaa tarkkaa 4K Ultra HD ‑videoaineistoa. Täyden kennokoon NIKKOR Z ‑objektiivit puolestaan tarjoavat upean syväterävyyden. Voit luoda kamerassa ihastuttavia ajastettuja elokuvia ja ottaa videokuvauksen aikana myös valokuvia.
Jakaminen käy kätevästi sisäänrakennetun Wi-Fi®- ja Bluetooth®-liitettävyyden ansiosta. Nikonin SnapBridge-sovelluksella taas teet puhelimesta tehokkaan lisälaitteen. Valokuvia ja videoita on helppo siirtää, ja älylaitetta voi käyttää myös etänäyttönä ja kauko-ohjaimena.


Z 50 runko 949,00

Z50+FTZ-adapteri 1089,00

Z50+Z 16-50 DX VR 1099,00

Z50+Z 16-50 DX VR+ FTZ 1249,00

Z50+Z 16-50 DX VR+ Z 50-250 DX VR 1349,00


Nikon Z 50 ‑kameran loistava kuvanlaatu tekee oikeutta tavalle, jolla kuvaaja näkee maailman. Nikonin suuren Z-bajonetin ansiosta kameran suureen 20,9 megapikselin DX-kuvakennoon lankeaa runsaasti valoa koko kuva-alalta. Valon myötä kuvaan tallentuu enemmän yksityiskohtia. Valokuvien ja videoiden värit ovat tavallista kirkkaampia, kuvasitpa päiväsaikaan, illalla tai yöllä. Syvä on syvempi. Terävyys on vaikuttava.

Minkä kykenee näkemään, saa myös talteen. Sarjakuvaus jopa 11 kuvaa sekunnissa yhdistettynä automaattitarkennukseen ja automaattivalotukseen: saat talteen tilanteet, jotka voisivat mennä muilta ohi.

Nikon Z 50 ‑kameralla on helppo kuvata elokuvamaisia videoita. 4K/UHD-videoita voi tallentaa kuvataajuudella 30p. Hidastettua videoaineistoa voi puolestaan kuvata Full HD ‑tarkkuudella. Koska rajauskertoimeen liittyviä rajoituksia ei ole, voit hyödyntää kameran suuren DX-kuvakennon koko leveyttä. Lisäksi voit tallentaa valokuvia videokuvauksen aikana sekä luoda näyttäviä ajastettuja 4K-kuvasarjoja kamerassa.
Kun kerran tartut tämän kameran tukevaan kahvaan ja alat kuvata, et malttaisi enää laskea kameraa käsistäsi. Ajatuksella sijoitettujen painikkeiden ja nestekidenäytön kosketusohjaimien avulla kameran käsittely käy kuin leikiten. Yksinkertaisen selkeä järjestelmäkameratyylinen valikkojärjestelmä on helppo ottaa haltuun. Olipa Nikon merkkinä uusi tai vain Nikonin peilitön järjestelmä uusi tuttavuus, olet pian kuin kotonasi. Nikon FTZ-adapterin avulla myös Nikonin peilijärjestelmän objektiivit ovat käytettävissäsi.

DX-kenno, 20.9 megapikseliä, valotusajat 30 s- 1/4000s, sarjakuvaus 11 kuvaa/s, 209 tarkennuspistettä, ISO-herkkyysalue 100-204800, SD-korttipaikka, taittuva 3.2"kosketusnäyttö, EVF-etsin 2360000 kuvapistettä, 100% etsinkuva, yläkate ja etuosa magnesiumvalua.

Z6 II runko 2199,00

Z6 II+ FTZ-adapteri 2349,00

Z6 II+ Z 24-70/4 S 2799,00

Z6 II+ Z 24-70/4 S + FTZ-adapteri 2999,00

Voit olla valokuvaaja, joka kuvaa videota. Tai videokuvaaja, joka ottaa valokuvia. Oma juttusi voi olla sekatekniikka. Voit tehdä yhteistyötä tai työskennellä yksin. Kohteenasi voi olla nopea toiminta tai vangitseva hiljaisuus. 4K-elokuvat tai elämän lomassa tehdyt pikahaastattelut. Mitä sitten luotkin valon avulla, tämä kamera ei jätä pulaan.


Tämän kameran loistava valonkeruukyky antaa kuvaajalle vapauden luoda valossa kuin valossa. Täyden kennokoon valokuvat ovat laadukkaita koko huippulaajalla ISO-herkkyysalueella. Sama pätee videoaineistoon. Hämärätarkennus toimii nyt aina −6 EV:hen saakka kuvattaessa objektiivilla, jonka suurin aukko on (vähintään) f/2. Tarkennuskohta löytyy silloinkin, vaikka valonlähteenä olisi vain kuunsirppi.
Erittäin laajalla alueella toimiva hybridityyppinen automaattitarkennus takaa tarkan kohteenhallinnan. Voit kuvata täydellä tarkkuudella kokonaan automaattitarkennuksen ja -valotuksen varassa jopa 14 kuvan sekuntinopeudella. Kun nopeudella on väliä – ja ainahan sillä on – saat talteen kuvat, jotka voivat muilta mennä sivu suun.
Miten sitten valoa käytätkin, tällä kameralla se käy nopeammin ja sujuvammin. EXPEED-kaksoissuoritin kaksinkertaistaa käytettävissä olevan suorituskyvyn kaikessa, automaattitarkennuksesta puskurimuistin kapasiteettiin. Kameran toiminta on todella sulavaa sekä videoinnissa että valokuvauksessa.
Tehokkaan, entistä nopeamman puskurimuistin ansiosta yhdessä sarjakuvausotoksessa voi olla jopa 200 JPEG-kuvaa tai 124 pakkaamatonta 12-bittistä RAW-kuvaa. Suuri virkistystaajuus takaa sen, ettet menetä sekuntiakaan. EXPEED-kaksoisprosessori varmistaa puolestaan salamannopean kirjoitusnopeuden. Kun käytettävissä on kaksi muistikorttipaikkaa, on varaa sopeutua kaikenlaisiin työnkulkuihin. Voit erotella valokuvat ja videot tai RAW- ja JPEG-kuvat. Voit myös kopioida tiedostoja korttien välillä. Voit määrittää korttipaikat myös ylivuotoa ja varmuuskopiointia varten. Toisessa korttipaikassa voi käyttää UHS-II SD ‑kortteja ja toisessa XQD-kortteja tai uusimpia, erittäin nopeita CFexpress-kortteja.
Jos olet videokuvaaja, tämä Nikon on sinua varten. Kameran täyskuvakenno ja kuvapisteiden täysi tiedonluku mahdollistavat entistä laajemman dynaamisen alueen ja terävämmän, selkeämmän videoaineiston. Automaattitarkennuksen nopeutta ja seurantaherkkyyttä voi säätää tallennuksen aikana. Kuvauksessa voi käyttää silmientunnistuksen AF- ja eläintentunnistuksen AF ‑toimintoja. Monien kuvataajuuksien tuki tuo lisää mahdollisuuksia. Videoaineiston kohdetta voi vaihtaa tarpeen mukaan.
Eniten mahdollisuuksia jälkikäsittelyssä. Nopea tiedonsiirto. Z 6II ‑kameran voi liittää yhteensopivaan ulkoiseen ATOMOS-tallentimeen ja näin viedä videot ProRes RAW® ‑muodossa. Tällöin kaikki kameran täyskuvakennon tiedot säilyvät tavallista pienemmissä tiedostoissa.
Lisää joustavuutta värimäärittelyyn. Kun video tallennetaan suurella 10 bitin värisyvyydellä, saadaan talteen miljardeja sävyjä enemmän kuin 8-bittisellä vakiotallennuksella. Z 6II ‑kameralla voi HDMI-liitännän avulla tallentaa 10-bittistä aineistoa suoraan ulkoiseen tallennuslaitteeseen.
Aikaa vievän värimäärittelyn tarpeen voi poistaa kuvaamalla videoaineistoa, joka on saman tien valmista toistettavaksi HDR-näytöissä. Kameran HLG-kuvausmuoto tallentaa enemmän yksityiskohtia, laajemman dynaamisen alueen ja suuremman kontrastin. Jälkikäsittely ei ole tarpeen.

Pölyisten katujen mittailua. Vaarallisten vuoristopolkujen kipuamista. Kuvausta aivan veden äärellä. Erittäin vahvan ja kevyen magnesiumseoskehyksen ansiosta Z 6II ‑kameraa on helppo kuljettaa mukana – ja kamera myös kestää kaikenlaiset olosuhteet. Kamerassa on tehokas pöly-, lika- ja kosteussuojaus, joten sen voi viedä kaikkialle, minne inspiraatio johdattaa.

Nikonin SnapBridge-sovellus kehittyy jatkuvasti. Nyt kameran laiteohjelman voi päivittää sovelluksen ja älylaitteen avulla. Sovellusta voi käyttää myös valokuvauksen ja videoinnin kauko-ohjaimena. Lisäksi sillä voi suodattaa ja jakaa JPEG- tai RAW-tiedostoja mihin tahansa älylaitteeseen tai tietokoneeseen. Myös ristikkomerkit (#) ja tekijänoikeustiedot voi lisätä suoraan sovelluksesta.

Nikon MB-N 11 akkukahva 449,00

Z6 II-kameran akkukahvalla hallitset valotuksen etu-ja takakomentokiekoilla ja laukaiset kameran pystylaukaisimesta. Tuplasti kuvausaikaa kahdella akulla.

Nikon Z6 runko 1749,00

Nikon Z6+ FTZ-adapteri 1849,00

Nikon Z6+ Nikkor Z 24-70/4 S zoom 2299,00

Nikon Z6+ Nikkor Z 24-70/4 S zoom+ FTZ 2399,00

Huipputason peilitön järjestelmä.

FX-kenno, 24.5 megapikseliä, uusi 55 mm halkaisijan Z-bajonetti, EXPEED 6-prosessori, ISO herkkyys 50-204800, 273 pisteen automaattitarkennus ( -4 EV), max. kuvausnopeus 12 kuvaa/s ( 12-bit RAW tai JPG, valotus lukittu ensimmäisen ruudun jälkeen), 14 bit RAW 9 kuvaa/s ( ilman näytön päivitystä ruutujen välissä), 5,5 kuvaa/s (näytön päivitys ruutujen välissä, XQD-korttipaikka, EVF-etsin( 3690 000 kuvapistettä), 100% etsinkuva, kallistettava 3.2" kosketusnäyttö (2100000 kuvapistettä), kuvanvakaaja rungossa ( teho 5 suljinaikapykälää), 4K UHD-video 30p, Wi-Fi ja bluetooth, EN-EL15 b -akku. Kosteus- ja pölysuojattu runko.

Lue Dpreview:n kattava testi:


Nikkor Z-objektiivitNikkor Z DX 18-140/3.5-6.3 VR 679,00 UUTUUS!Nikkor Z 40/2 289,00 UUTUUS!Nikkor Z MC 105/2.8 VR S 1149,00 UUTUUS!


Nikkor Z MC 50/2.8 749,00 UUTUUS!


Nikkor Z 14-24/2.8 S 2699,00Nikkor Z 50/1.2 S 2499,00

Hämmästyttävä objektiivi kuvanlaadultaan:
Nikkor Z 24-50/4-6.3 449,00Nikon Z TC 1,4x telejatke 599,00 UUTUUS!Nikon Z TC 2,0x telejatke 679,00 UUTUUS!Nikkor Z 20/1.8 S 1249,00


Nikkor Z 24-200/4-6.3 VR 999,00Nikkor Z 70-200/2.8S VR 2799,00
Nikkor Z DX 50-250/4.5-6.3VR 429,00Nikkor Z DX 16-50/3.5-6.3VR 369,00

"Kittizoomi" joka pyyhkii pöytää monella ns. huippuoptiikalla.Nikkor Z 24/1.8S 1149,00Nikkor Z 85/1.8 S 949,00Nikkor Z 14-30/4 S 1399,00Nikkor Z 24-70/2.8 S 2349,00Nikkor Z 24-70/4 S 999,00


Nikkor Z 35/1.8 S 949,00


Nikkor Z 50/1.8 S 649,00


Nikon FTZ-adapteri 299,00

Kaikki peilijärjestelmän Nikkor-objektiivit ovat käytettävissäsi FTZ-adapterin avulla. Ilman vakaajaa olevat objektiivit hyötyvät rungon vakaajasta, VR-vakaajaobjektiiveilla toimivat sekä objektiivin että rungon vakaajat.
Nikon MB-N10 akkukahva 219,00

Tuplasti enemmän kuvausaikaa ja parempaa kuvausergonomiaa Z6- ja Z7-runkoihin. Aukeaa molemmista päistä ja akun voi vaihtaa kesken kuvauksen sammuttamatta kameraa. Molempien akkujen USB-lataus mahdollista.


LUE LISÄÄ:
NIKON DIGIJÄRJESTELMÄTD780 runko 2399,00

D780+AF-S 24-120/4G ED VR 2899,00

Tervetuloa tutustumaan joustavuuden uuteen tasoon. Täyden kennokoon D780-kamerassa on erillinen nopea hybridityyppinen automaattitarkennus reaaliaikanäkymässä kuvaamista varten sekä nopea ja luotettava vaiheen havaitseva automaattitarkennus kuvaukseen etsimen avulla. Erittäin tarkka automaattitarkennusjärjestelmä käyttää reaaliaikanäkymässä kuvakennon 273:a tarkennuspistettä sekä silmät tunnistavaa automaattitarkennusta. Kuvattaessa etsimen avulla käytettävissä ovat Nikonin 51 pisteen automaattitarkennus ja huipputason seurantaominaisuudet.

Ei rajoituksia luovuudelle

Älä anna minkään tulla visiosi tielle. D780 lyö pöytään kaiken, mitä ammattitason digitaaliselta järjestelmäkameralta sopii odottaa – ja hieman enemmänkin. Selkeä näkymä. Pitkä akun kesto. Vankka rakenne. Lisäksi kamerassa on muun muassa kaksi nopeaa ja luotettavaa automaattitarkennusjärjestelmää, loistava seurantakyky ja laaja ISO-herkkyysalue. Vapaasti tai lavastaen. Valokuvia tai videoita. Tämä täyden kennokoon DSLR-kamera on suorastaan peloton.

Kuvattaessa reaaliaikanäkymässä 273-pisteinen hybridityyppinen automaattitarkennus kattaa noin 90 % kuva-alasta sekä vaaka- että pystysuunnassa. Kallistuva näyttö tuo vapautta kuvakulmien valintaan ja antaa ohjata laukaisua ja automaattitarkennusta kosketuksin.
273-pisteinen hybridityyppinen automaattitarkennus toimii aina −4 EV:hen asti kuvattaessa objektiivilla, jonka suurin aukko on vähintään f/2. Todella pimeitä näkymiä varten voi aktivoida Hämärätarkennus-toiminnon ja kuvata aina −6 EV:hen saakka automaattivalotuksella.

Ikuista katse

Kun otat valokuvia reaaliaikanäkymässä, veitsenterävä hybridityyppinen automaattitarkennus ja silmät tunnistava automaattitarkennus pystyvät lukitsemaan tarkennuksen kohteen silmiin – ja säilyttämään tarkennuksen. Sillä ei ole väliä, onko henkilö yksin tai vain yksi väkijoukosta. Tarkennettava silmä valitaan monivalitsimella, ja kamera säilyttää tarkennuksen silloinkin, jos kohde liikkuu jatkuvasti. Tuo ratkaisevat sekunnit näkyviinHyödynnä yhdessä automaattitarkennuksen ja -valotuksen kanssa toimivaa nopeaa sarjakuvausta (jopa 7 kuvaa/s), kun kuvaat etsimen avulla. Nopeus on peräti 12 kuvaa sekunnissa kuvattaessa Äänetön reaaliaikanäkymäkuvaus -tilassa. Kuvat tallentuvat täysitarkkuuksisina myös RAW-kuvauksessa.

Erittäin nopea sarjakuvaus. Haluatko tuoda esiin liikkeen vaiheet? Reaaliaikanäkymässä voi tallentaa jopa 120 Full HD ‑valokuvaa (2 Mpx) sekunnissa. 4K/UHD-valokuvia (8 Mpx) voi puolestaan tallentaa 30 kuvaa sekunnissa.


Perusteellinen sääsuojaus ja kestävä magnesiumseoksesta valmistettu runko takaavat, että D780 suoriutuu missä vain. Kahteen korttipaikkaan käyvät nopeat UHS-II SD ‑muistikortit, jotka selviytyvät helposti kameran suuresta sarjakuvausnopeudesta ja pitävät puskurimuistin tyhjänä. Tukeva kahva ja pitkä akun kesto osoittavat arvonsa pitkissä kuvaussessioissa.
Taustavalaistu 24,5 megapikselin CMOS-täyskuvakenno ja EXPEED 6 ‑kuvankäsittelyjärjestelmä takaavat laajan dynaamisen alueen ja erinomaisen suorituskyvyn koko suurella ISO-herkkyysalueella. Uskomattomasta tarkkuudesta vastaavat 180 000 kuvapisteen RGB-kenno ja kehittynyt aiheentunnistusjärjestelmä, jotka ovat tuttuja D850-kamerasta.
D780 käyttää kuvakennon 6K-tarkkuutta tuottaessaan erittäin suuren tarkkuuden 4K/UHD-videoaineistoa kuvataajuuksilla 30p, 25p ja 24p ilman rajauskerrointa. Hidastettua, äänen sisältävää Full HD ‑videoaineistoa voi puolestaan tallentaa kamerassa jopa kuvataajuudella 120p. Lisäksi videoaineistoa voi tallentaa DX-muodossa kuvataajuuksilla 50p ja 60p. Automaattitarkennuksen nopeutta ja seurantaherkkyyttä voi säätää videon tallennuksen aikana, ja videota varten on käytettävissä neljä tarkennusaluetilaa. Kameralla voi luoda myös upeita ajastettuja 4K/UHD-elokuvia. Valotuksen tasoitus vähentää kuvien välistä vaihtelua, joten siirtymistä tulee sulavia. Äänetön ajastettu kuvaus ehkäisee mekaanisen tärinän aiheuttamaa epäterävyyttä ja sulkimen äänen aiheuttamaa häiriötä. Heikon valon mittauksen voi laajentaa aina arvoon −6 EV käytettäessä Hämärätarkennus-toimintoa, ja suljinaika on pidennettävissä jopa 900 sekunniksi.


i_am_full_frame_freedom.jpg


D750_24_85_fronttop.pngD750 runko 1349,00

D750+AF-S 24-85VR kit 1899,00

D750+AF-S 24-120 VR kit 1899,00

MB-D16 akkukahva 299,00

goldaward2.jpg

epzhighlyrecaward_s2.jpg
Nopea, monipuolinen ja ketterä D750 antaa tilaa luovuudelle. Kun kaikki on mahdollista, täyden kennokoon 24,3 megapikselin tehopakkaus haastaa kokeilemaan rajoja.
Tässä kamerassa on paljon ammattilaistasoista kuvaustekniikkaa pienessä ja näppärässä koossa, joten mikään ei pidättele sitä.
Uuden FX-koon kennon kuvanlaatu on erinomainen ja kuvat selkeämpiä kuin koskaan aiemmin suurilla ISO-herkkyyksillä. Erittäin herkkä automaattitarkennus, sarjakuvaus jopa 6,5 kuvaa/s ja Full HD -videotallennus kuvataajuudella 1080/60p yhdistettyinä kallistuvaan näyttöön poistavat esteet luovuuden tieltä. Yhdysrakenteisella Wi-Fi-yhteydellä on helppo ja nopea jakaa upeita valokuvia.


Entistä terävämmät, puhtaammat ja yksityiskohtaisemmat kuvat suurilla ISO-herkkyyksillä. Herkkyysalue 100-51200. Ammattitasoinen 51-alueinen automaattitarkennus toimii jopa -3 EV:n valaistuksessa. 15 ristikkäistunnistinta toimivat f5.6- valovoimaan saakka ja 11 keskimmäistä f8- valovoimaan saakka. Parannettu kohteen tunnistus ja seuranta. Valinta tarkennusalueryhmästä-tilassa valvotaan jatkuvasti viittä eri automaattitarkennuskenttää. Tämä parantaa suurikontrastisen tai häritsevän taustan lähellä olevien pienehköjen kohteiden tarkennusta.

Heijastamaton 3,2" ja 1229000 pisteen kallistettavassa RGBW-nestekidenäytössä on väritasapainon ja kirkkauden säätö. Luja, säänkestävä kosteus-ja pölytiivistetty runko, yläkate ja takakansi magnesiumvalua, muu runko hiilikuitukomposiittia, kevlar-ja hiilikuitukomposiitista valmistettu suljin on testattu 150 000 laukaisuun saakka.

Sarjakuvaus 6,5 kuvaa/s täydellä FX-koolla. HDR-kuvaus, sisäinen ajastettu valokuvaustoiminto tallentaa kuvat elokuvatiedostoina ja hidas liike voidaan nähdä jopa 24-36000-kertaisesti nopeutettuna. 100% etsinkuva, pentaprisma. CMOS-kenno 24,3 megapikseliä, suljinajat 1/4000s- 30 s., peilin lukitus, hiljainen kuvaus Q ja hiljainen sarjakuvaus Qc. Yhdysrakenteinen Wi-Fi.

Usean kuvakoon D-video: D750:llä voi tallentaa Full HD (1080p)-videoita FX-ja DX-koossa kuvataajuudella 50p/60p. Videoissa on erittäin vähän kohinaa, moiré-ilmiötä ja värivirheitä. Sähköistä aukkoa voi säätää tallennuksen aikana ja kamerassa on laadukas HDMI-lähtö. Lisäksi tarkkaa videoaineistoa voi tallentaa samanaikaisesti kameraan ja ulkoiseen tallennuslaitteeseen. Voit määrittää ISO-herkkyydeksi 100-51200 myös videotallennuksessa. Nikonin kolmiulotteinen kohinan vähennys vähentää satunnaiskohinaa, vääristymiä ja välkyntää suurilla herkkyyksillä. Valoalueiden näyttötilassa kameran näytöstä näkee tarkasti, missä valoalueet ovat palaneet puhki. Erinomainen äänenhallinta parantaa äänen tallennusta ja lisää joustavuutta. Stereomikrofonitulon ja äänilähdön ansiosta ääntä voi hienosäätää ilman häiriötekijöitä myös tallennuksen aikana. Valittavissa on myös mikrofonin äänialue (laaja/puheääni).

http://nikon.fi/fi_FI/product/digital-cameras/slr/consumer/d750

D750 on jo klassikko; lue tästä testejä maailmalta:

http://www.ephotozine.com/article/nikon-d750-digital-slr-review-26286

http://www.dpreview.com/reviews/nikon-d750

http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/nikon/d750/nikon-d750-dslr-review.html

http://petapixel.com/2014/10/14/nikon-d750-review-nikon-youve-created-monster/

http://www.imaging-resource.com/news/2015/03/26/nikon-d750-review-a-high-end-enthusiast-dslr-offers-outstanding-image-quali
D610_24_85_front34l.pngD610 runko 1499,00

D610+ AF-S 24-85 VR kit 2098,00

MB-D14 akkukahva 299,00

Koe täyskoon valokuvauksen todellinen voima D610-kameralla. FX-muodon ansiosta tämän ammattitason Nikon-tekniikalla varustetun kameran kuvanlaatu on vertaansa vailla.

24,3 megapikselin FX-kokoinen kenno toistaa yksityiskohdat luonnollisen terävinä ja tuottaa erinomaisia värikylläisiä valokuvia sekä Full HD-elokuvia. Voit vangita liikkeen nopealla kuuden kuvan sekuntinopeudella ja uuden hiljainen laukaisu-sarjakuvaustilan avulla voit kuvata lähes äänettömästi. Täysin säänkestävä D610 on niin luja, että voit ottaa sen mukaasi lähes mihin tahansa.

Ominaisuuksia mm. HDR-kuvaus, ISO-herkkyys 100-25600, 39-alueinen AF toimii valovoimaan f8 asti, AF:n herkkyys -1 EV, Full HD video 1080p nopeuksilla 30p, 25p ja 24p FX-ja DX-muodossa, pakkaamaton HDMI-lähtö ulkoisiin laitteisiin, kuuloke-ja mikrofoniliitäntä, kameran sisäinen ajastettu valokuvaustoiminto: luo elokuva ajastetulla valokuvauksella selkeiden valikkojen avulla ilman monimutkaisia laskelmia ja muokkausta. Voit myös tallentaa kuvia elokuvatiedostoina ja nähdä hitaan liikkeen jopa 24-36000-kertaisesti nopeutettuna.

http://nikon.fi/fi_FI/product/digital-cameras/slr/consumer/d610
I_am_concentrated_performance.jpg

D500_16_80E_fronttop.png

TIPA_Awards_2016_icon--original.png

Dpreview_Gold_Award_D500.png

D500_Eisa_award.jpg

D500 runko 1699,00

D500+ AF-S DX Nikkor 16-80/2.8-4E ED VR 2699,00

MB-D17 akkukahva 449,00

Nikonin DX-kennoisten lippulaiva! Uusimman ammattirungon, D5:n tekniikka ja suorituskyky DX-kennoisessa rungossa tarjoaa huikean suorituskyvyn ja on hinnaltaan myös harrastajan ulottuvilla.

Uusi 20,9 megapikselin CMOS-kenno, kokonaan uusittu Multi-CAM 20K-tarkennusmoduuli, 153:n pisteen automaattitarkennus, 99 ristikkäistunnistinta, 152 pistettä tarkentavat -3EV saakka ja keskimmäinen peräti -4EV saakka! Kokonaan uusittu 180000:n pikselin RGB-kenno aiheentunnistusjärjestelmää varten takaa, että Nikonin markkinoiden tarkin ja luotettavin seurantatarkennus on entistäkin parempi.

Huippunopea sarjakuvaus 10 kuvaa/s jatkuvalla tarkennuksella, puskuriin mahtuu 200 kpl 14-bit häviöttömästi pakattua RAW-tiedostoa, uusi EXPEED5-prosessori, ISO-herkkyys 100-51200 (laajennettavissa arvoon ISO 50 ja ISO 1.640.000), kääntyvä 3.2" kosketusnäyttö (2359000 kuvapistettä), 4K UHD-video 30p, 25p ja 24p, FullHD-video 60p, kosteus-ja pölysuojattu magnesiumvalurunko (etuseinä hiilikuitukomposiittia), suljin testattu 200 000 laukaisuun saakka, SD-ja XQD-korttipaikka.

Lisätietoa saat meiltä ja seuraavista linkeistä:

http://imaging.nikon.com/lineup/microsite/d500/

http://www.nikon.fi/fi_FI/news-press/2016/Q1.tag/en_EU/news/BV-PR-WWA1601-D500.dcr

http://www.nikon.fi/fi_FI/news-press/2016/Q2.tag/news/BV-PR-WWA1605-tipa-award.dcr

http://www.photographyblog.com/reviews/nikon_d500_review/

http://www.dpreview.com/reviews/nikon-d500
Nikon D7500 runko 1099,00

Nikon D7500+18-105 VR kit 1398,00

Pimeässä tai valossa, elämäsi paras otos on nyt ulottuvillasi, 20.9 megapikselin DX-kenno, EXPEED 5-prosessori, 180000 pikselin RGB-mittauskenno; kroppikennoisten kunkulta D500:lta perittyjä ominaisuuksia löytyy paljon myös tästä uutuudesta!

Nopea EXPEED 5-prosessori varmistaa loistavan kuvalaadun koko natiiviherkkyysalueella ISO 100-51200 ja pitää kohinan kurissa koko herkkyysalueella ISO 50-1640000. Kameran 180000:n pikselin RGB-kenno ja kehittynyt aiheentunnistusjärjestelmä varmistavat onnistuneen kuvan silloinkin kun kohteessa on pieniä tai nopeasti liikkuvia elementtejä. 51-alueisessa automaattitarkennuksessa on 15 ristikkäistunnistinta ja se toimii -3 EV valaistukseen asti.

Kohota elokuvasi uuteen ulottuvuuteen D7500:n UHD 4k-videoilla jopa 30p-taajuudella. Kameran puskurimuistiin mahtuu jopa 50 kpl 14-bittisiä häviöttä pakattuja raw-tiedostoja ja suurin sarjakuvanopeus on 8 kuvaa/s. Kallistettava 3.2" kosketusnäyttö, 100% lasiprismaetsin, valotusajat 1/8000s- 30s.

Pidä kamera jatkuvassa Bluetooth-yhteydessä älylaitteeseen Nikon SnapBridge-sovelluksen avulla. Voit synkronoida kuvat siirtymään reaaliajassa kamerasta älylaitteeseen ja ne ovat näin jaettavissa välittömästi.

Sääsuojattu runko magnesiumvalua ja hiilikuitukomposiittia. Kätevä, vankka ja tehokas; D7500 on valmiina toteuttamaan toiveesi.

Lue tästä Dpreview:n kattava testi:D5600+ AF-P 18-55 VRII 699,00

D5600+ AF-S 18-105 VR 799,00

Odottamaton kaunis hetki. Täydellisesti onnistunut lavastettu ajastettu elokuva. Olipa kyse varjoleikeistä auringon ollessa korkealla taivaalla tai videoiden kuvaamisesta kiehtovista kuvakulmista, mikään ei ole niin jännittävää kuin luoda jotakin vaikuttavaa.

Nikonin tehokkaan kuvatekniikan ansiosta D5600 tuo kuviin loistoa. Tämä kamera herättää ideat eloon. Nikonin maineikkaiden NIKKOR-objektiivien mallisto takaa, että luovia vaihtoehtoja on rajattomasti. Nikonin SnapBridge-tuen ansiosta voit synkronoida valokuvat älylaitteeseen jo kuvauksen aikana tai siirtää videot helposti milloin tahansa.

Suurella 24,2 megapikselin DX-koon kuvakennolla varustettu D5600 pystyy tallentamaan pienetkin yksityiskohdat tarkasti ja tuottamaan erittäin teräviä ja selkeitä kuvia. Ystäväsi ja seuraajasi näkevät juuri sen, mitä halusit – kerta toisensa jälkeen. ISO-alue 100–25 600 sekä Yömaisema-tilan laajennettu ISO-herkkyys 6 400 takaavat, että kuvia voi ottaa vaivattomasti myös heikossa valaistuksessa ja vaikeissa valaistustilanteissa. EXPEED 4 -kuvankäsittelyjärjestelmä vähentää kohinaa tehokkaasti myös suuria ISO-herkkyyksiä käytettäessä.
Pidä yhteyttä ja inspiroi jakamalla DSLR-laatuiset kuvasi muutamassa sekunnissa. Nikonin rajoja rikkova SnapBridge hyödyntää Bluetooth® low energy ‑tekniikkaa, joka ylläpitää jatkuvan yhteyden D5600:n ja yhteensopivan älylaitteen välillä. Kameran liittäminen älylaitteeseen on helppoa. Tämän jälkeen kamera voi synkronoida valokuvat älylaitteeseen jo kuvausvaiheessa tarvitsematta muodostaa yhteyttä joka kerta erikseen. Jokainen ottamasi kuva ilmestyy välittömästi puhelimeen tai tablet-laitteeseen valmiina jaettavaksi. Voit myös siirtää videot manuaalisesti milloin tahansa. SnapBridge-yhteys mahdollistaa jopa etäkuvauksen älylaitteella.
Napauttamalla kosketusnäyttöä voit tarkentaa ja ottaa kuvan aivan kuin älypuhelimella. Voit tämän lisäksi käyttää kosketusohjaimia optisen etsimen avulla kuvattaessa tai kuvia toistettaessa.
Kuvia toistettaessa Nikonin D5- ja D500-ammattilaiskameroista peritty vierityspalkki mahdollistaa kuvien nopean selaamisen. Nipistämällä voit lähentää ja rajata kuvan nopeasti.
Automaattitarkennusjärjestelmän 39 tarkennuspistettä kattavat suuren osan kuva-alasta, ja keskialueelle sijoitetut 9 ristikkäistyyppistä tunnistinta parantavat tarkkuutta.
Yllättävissä kuvaustilanteissa kamera pystyy ottamaan viisi kuvaa sekunnissa ja ikuistamaan hetken huippuluokan tarkkuudella.
Tallenna sujuvia ja yksityiskohtaisia Full HD -videoleikkeitä, jotka on ilo jakaa. D-videotoiminnolla voi kuvata jopa 50p:n tai 60p:n kuvataajuudella.


http://www.nikon.fi/fi_FI/product/digital-cameras/slr/consumer/d5600#overview

Nikon D3500+ AF-P VR 18-55 kit 399,00

Nikon D3500+AF-P VR 18-55+AF-P VR 70-300 kit 678,00

Nikon D3500+ AF-S VR 18-105 kit 499,00


Nauti valokuvauksen ilosta, olipa kyse juhla- tai arkihetkistä.Kompaktissa D3500:ssa huippuluokan laatu yhdistyy erinomaiseensuorituskykyyn. Vaivattoman käytön ansiosta ikimuistoisten hetkien kuvaaminen ja jakaminen on huolettoman helppoa. D3500:n suuren 24,2 megapikselin DX-koon kennolla voi tallentaa erittäin yksityiskohtaisia valokuvia ja Full HD -elokuvia myös heikossa valaistuksessa. Kun yhdistät tämän NIKKOR-objektiivin loistavaankuvantoistoon, voit luoda taustaltaan kauniisti sumennettuja, taiteellisia muotokuvia. Vaivattomasti. Tarkkuusvalmisteisen, metallisen objektiivin kiinnikkeen kestävyyden ansiosta voit vaihtaa objektiivia jatkuvasti kulumisesta huolehtimatta. Olipa kyse telezoomobjektiiveista tai kiinteäpolttovälisistä laajakulmaobjektiiveista, kun olet kokenut eri NIKKOR-objektiivien hienouden, et enää halua lopettaa.

Täydellisten kuvien ottaminen edustaa vain puolta kameran mahdollisuuksista. D3500:lla voi tallentaa sujuvia ja erittäin yksityiskohtaisia Full HD -videoita jopa 60p:n kuvataajuudella. Kameran laajan ISO-herkkyysalueen ansiosta voit helposti kuvata myös pilvisellä säällä tai yöllä. D3500:n tukevaan kahvaan on hyvä tarttua. Kamera tuntuu välittömästi mukavalta käsissä, ja kuvien sommittelu tuntuu vakaalta. Painikkeiden väljä sijoittelu helpottaa käyttöä, ja pitkän akunkeston ansiosta voit kuvata auringonnoususta auringonlaskuun. Ylitä rajat.

Tee enemmän. Luo täydellisiä DSLR-laatuisia kuvia helposti Automaattinen-tilassa. Tai nosta kuvasi uudelle tasolle opastilan avulla. Opastila on loistava apuri, joka näyttää tarkasti, miten voit säätää kameran asetuksia niin, että voit kuvata upeita valokuvia ja videoita haluamallasi tavalla. Tärkeitä hetkiä varten voit lisätä valokuviin ja videoihin kameran sisäisiä luovia tehosteita ennen kuvaamista. Tai muuttaa valokuvien ulkoasua niiden ottamisen jälkeen. Suuressa ja tarkassa 921 000 kuvapisteen nestekidenäytössä voit sommitella ja tarkistaa kuvat yksityiskohtaisen tarkasti.

iOS:n ja Androidin SnapBridge-sovellus muodostaa aina käytössä olevanyhteyden kameran ja älypuhelimen/tabletin välille. Jaa hetki ja tee vaikutus DSLR-laatuisilla kuvillasi. Digitaalinen Nikon-järjestelmäkamerasi on osa loputtomia mahdollisuuksia tarjoavaa valokuvausjärjestelmää, jota voit laajentaa tarpeidesi mukaan. Etsi uusia tapoja sommitella kauniita kuvia arvostetuilla NIKKOR-objektiiveilla. Nikonin salamalaitteilla voit kokeilla valon tarjoamia mahdollisuuksia luovuuteen.AF NIKKOR- OBJEKTIIVIT

nikkor80years.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=Abybv2LrmK8

Katso tästä linkistä, millaiselta Nippon Kogakun (Nikon) linssinvalmistus näytti vuonna 1944. Traileri on Akira Kurosawan elokuvasta "Ichiban Utsukushiku" eli "The Most Beautiful" ja tehdassalinäkymät ovat Nikonin tehtaalta.


Marraskuuhun 2018 mennessä Nikkor-objektiiveja on valmistettu jo 110 miljoonaa!


Nikkor Z-objektiivit Zfc, Z50, Z5, Z6, Z6 II , Z7-ja Z7 II peilittömiin runkoihin


Z DX VR 18-140/3.5-6.3 VR 679,00 UUTUUS!

Z 40/2 289,00 UUTUUS!

Z MC 105/2.8 VR S 1149,00 UUTUUS!

Z MC 50/2.8 749,00 UUTUUS!

Z TC 1,4x telejatke 599,00

Z TC 2,0x telejatke 679,00

Z 24-50/4-6.3 449,00

Z 20/1.8 S 1249,00

Z 24-200/4-6.3 999,00

Z 70-200/2.8S VR 2799,00

Z DX 16-50/3.5-6.3VR 369,00

Z DX 50-250/4.5-6.3VR 429,00

Z 24/1.8 S 1149,00

Z 85/1.8 S 949,00

Z 50/1.8 S 649,00

Z 50/1.2 S 2499,00

Z 35/1.8 S 949,00

Z 24-70/2.8 S 2349,00

Z 24-70/4 S 999,00

Z 14-30/4 S 1399,00

Z 14-24/2.8 S 2699,00


AF-, AF-S- ja AF-P DX-objektiivit

10,5/2.8G ED 799,00

35/1.8G 199,00

40/2.8G Micro-Nikkor 329,00

85/3.5G ED VR Micro-Nikkor 579,00

10-20/4.5-5.6G VR 349,00

10-24/3.5-4.5G 949,00

12-24/4G ED-IF 1299,00

16-85/3.5-5.6G ED VR 699,00

16-80/2.8-4E VR 1099,00

17-55/2.8G ED-IF 1699,00

18-55/3.5-5.6 VR II 239,00

18-55/3.5-5.6 VR II AF-P 239,00

18-105/3.5-5.6 ED VR 299,00

18-140/3.5-5.6 ED VR 629,00

18-200/3.5-5.6 ED VR II 579,00

18-300/3.5-5.6 ED VR II 1149,00

18-300/3.5-6.3 ED VR II 699,00

70-300/4.5-6.3 ED AF-P 369,00

70-300/4.5-6.3 ED VR AF-P 299,00 TARJOUS!
AF-S ja AF-P FX-objektiivit

8-15/3.5-4.5E ED Fisheye 1499,00

20/1.8 G ED 849,00

24/1.4G ED 2299,00

24/1.8 G ED 849,00

28/1.4E ED 2299,00

28/1.8G 749,00

35/1.4G 1999,00

35/1.8G 599,00

50/1.4G 499,00

50/1.8G 259,00

58/1.4G 1849,00

60/2.8G ED Micro-Nikkor 659,00

85/1.4G 1749,00

85/1.8G 569,00

105/1.4E G ED 2299,00

105/2.8G ED-IF VR Micro-Nikkor 969,00

af-s300_pf.jpg
AF-S 300/4 PF ED VR 1899,00

14-24/2.8G ED G 1799,00

16-35/4G ED VR II 1299,00

18-35/3.5-4.5 ED 829,00

24-70/2.8G ED 1699,00

24-70/2.8E VR 2099,00

24-85/3.5-4.5G ED VR II 599,00

24-120/4G ED VR II 999,00

28-300/3.5-5.6G ED VR II 1149,00


AF-S 70-200/2.8E ED FL VR 2399,00

Edellinen oli huippuluokkaa, uusi on paras! : ) Lue tästä testiarvio:

https://www.lensrentals.com/blog/2016/11/nikon-70-200mm-f2-8e-fl-ed-af-s-vr-mtf-tests/

70-200/4G ED VRIII 1549,00

RT-1 jalustakiinnike

(70-200/4 ja 300/4PF) 249,00

70-300/4.5-5.6E ED VR (AF-P) 699,00

80-400/4.5-5.6 ED VRIII 2699,00

200-500VR.jpg
200-500/5.6E VR ED 1449,00

Lue tästä norjalaisen luontokuvaajan Roy Mangersnesin kenttätesti:

Myös testitulokset puhuvat puolestaan:

https://www.ephotozine.com/article/nikon-af-s-nikkor-200-500mm-f-5-6e-ed-vr-review-28326

AF-Nikkor FX-objektiivit

20/2.8D 679,00

24/2.8D 569,00

28/2.8D 369,00

35/2.0D 399,00

50/1.8D 179,00

105/2.0D DC 1210,00

135/2.0D DC 1510,00

180/2.8D ED-IF 999,00


Telejatkeet

TC-14 E III 559,00

TC-17 E II 489,00

TC-20 E III 539,00
SALAMAT
SB-5000 649,00

SB-700 329,00

SB-500 269,00

SB-300 159,00

SB-N7 (Nikon 1) 165,00

R1 C1 (sis.SU-800) 799,00

R1 579,00

NIKON LISÄVARUSTEET

ME-1 stereomikrofoni 199,00

WR-1 langaton kaukolaukaisin 659,00

WR-R10 lähetinvastaanotin 119,00

WR-R 11a+ WR-T10 269,00

WR-R 11b+ WR-T10 269,00

WR-R 11a 209,00

WR-R 11b 209,00

MC-DC2 langallinen kaukolaukaisin 39,00

ML-L3 langaton kaukolaukaisin 41,00

MC-30a langallinen kaukolaukaisin 139,00

EH-5b verkkolaite järkkäreihin 129,00

MH-24 laturi (EN-EL14 akuille) 79,00

MH-25a laturi (EN-EL15 akuille) 79,00

Nikon harmaakortti 30x42 cm 19,00
NIKON- LAHJATUOTTEETNikon -muki 15,00

Pirteästä Nikon-mukista aamukahvi maistuu paremmalta! Hyvä lahjaidea Nikon-fanille. Mukin korkeus 9,5 cm, halkaisija 8 cm.


pinssi.jpg

Nikon- pinssi lahjapakkauksessa 2,00

15x15mm kokoinen pinssi "perhoskiinnityksellä" (piikki ja vastakappale).

KÄYTETTY KALUSTO ( päivitetty 22.10.2021)AF-S DX Nikkor 18-140/3.5-5.6G ED VR 299,00

Uutta vastaava laajakulmazoom Nikonin DX-kennoisiin runkoihin. Rakenteeltaan vahvempi ja viimeistellympi kuin ns. "pakettizoomit". Metallinen objektiivikiinnitys. Tehokas kuvanvakaaja. Mukana etu-ja takasuojat. Uuden hinta 629,00.
Tamron 100-400/4.5- 6.3 Di VC USD 599,00

Uutta vastaava, lähes käyttämätön telezoom Nikon-runkoihin. Äänetön ja nopea ultraäänitarkennus, tehokas kuvanvakaaja. Kosteus-ja pölysuojattu. Mukana etu-ja takasuojat, vastavalosuoja. Firmware päivitetty uusimpaan versioon meillä; toimii myös Z-sarjan peilittömissä FTZ-sovitteen avulla.

Lue testi tästä:AF-S Nikkor 70-200/4G ED VR 799,00

Lähes uutta vastaavassa kunnossa oleva ammattitason telezoom Nikon FX- ja DX-kennoisiin runkoihin. Hiljainen ja nopea ultraäänitarkennus, VR-kuvanvakaaja. Nanopinnoitteet. Mukana etu-ja takasuojat, Hoya Fusion Protector-suodatin, vastavalosuoja sekä Arca-yhteensopiva jalustapanta.
Sirui TY-D800L L-bracket 20,00

Arca-yhteensopiva mallikohtainen L-bracket Nikon D800 tai D810-runkoihin.Benro CPND4-pikalevy 20,00

Arca-yhteensopiva mallikohtainen pikalevy Nikon D4 tai D4s-runkoihin.Sigma Art 24/1.4 449,00

Lähes uutta vastaavassa kunnossa oleva valovoimainen laajakulma Nikon-runkoihin. Vastavalosuojassa vähäistä käytön jälkeä. Sigman parasta Art-sarjaa. Mukana etu-ja takasuojat, vastavalosuoja, laukku ja laatikko.AF-S DX Nikkor 12-24/4G ED 399,00

Erittäin siistikuntoinen laajakulmazoom Nikonin DX-kennoisiin runkoihin. Mukana etu-ja takasuojat, vastavalosuoja ja Hoya HMC 77 mm UV-suodatin.Nikon ML-3 infrapunalaukaisin 59,00

Erittäin siistikuntoinen infrapunalaukaisin Nikonin järjestelmärunkoihin, joissa on pyöreä 10-napainen liitin. Lähetin toimii kahdella AAA-paristolla. Mukana laukku. Uuden sh. 339,00!
Hähnel kaukolaukaisin 25,00

Radiolaukaisin Nikonin järjestelmärunkoihin, joissa on pyöreä 10-napainen liitin.Nikon EH-6b verkkolaite 69,00

Käyttämätön verkkolaite alkuperäispakkauksessa. Sopii suoraan Nikon D200, D2h, D2x, D3, D3s, D3x-malleihin. Voidaan käyttää myös D4, D4s ja D5-malleissa EP-6-sovitteen avulla.NiSi-suodinpidike ja 1 kpl NiSi-suodattimia, käyttämättömiä.

Pidike 150 mm, AF-S Nikkor 14-24/2.8-objektiiviin 80,00

HD Polarizer, suodatin 150 mm, polarisaatiosuodatin 90,00

Sigma 28-80/3.5-5.6 II Macro 30,00

Laajakulmazoom Nikonin runkoihin, joissa on tarkennusmoottori.
Nikon MB-D14 akkukahva ( D600 ) 149,00

Lähes uutta vastaava akkukahva Nikon D600-runkoon. Huom! Kaupan päälle käytetty Nikon EN-EL15 akku. Mukana AA-paristoadapteri ja käyttöohjekirja.Nikon ML-L3 19,00

Uutta vastaava langaton kaukolaukaisin. Mukana säilytyspussi.


AF Nikkor 70-300/4-5.6ED 150,00

Lähes uutta vastaavassa kunnossa oleva telezoom DX-ja FX-kennoisiin Nikon-runkoihin, joissa on tarkennusmoottori. Objektiivissa ei ole sisäistä tarkennusmoottoria. Mukana Hoya HMC Super UV-suodatin.
AF-S DX Nikkor 18-200/3.5-5.6G ED VR 249,00

Laajakulmainen zoom DX-kennoisiin runkoihin, pientä kulumaa ja käytön jälkeä, linssipinnat hyvässä kunnossa. Etu-ja takasuoja.


Käytettyjä voit tiedustella myös iltaisin ja viikonloppuisin sähköpostilla.

Juha Liimatainen

etunimi.sukunimi@juhankuva.com
DIGIKOMPAKTIT
Nikon Coolpix P1000 125x optinen zoom 1049,00

Nikon on esitellyt uuden "kompaktikameran", joka pistää zoomin kertoimet ihan omille lukemilleen. Uudessa Coolpix P1000-kamerassa on 125 x optinen zoom, kinovastaavuus 24-3000 mm ja valovoima 2.8-8. Objektiivissa on käytetty Nikonin parhaita ED- ja Super ED-lasilaatuja ja kaksitoimisen kuvanvakaajan teho on jopa 5 suljinaikapykälää.

16 megapikselin kenno, RAW- ja JPG-tallennus, 4K-video (30p), uusi huipputarkka 2360000 kuvapisteen elektroninen etsin, kääntyvä 3.2" 921000 kuvapisteen takanäyttö, nyt myös lisäsalaman kiinnitysmahdollisuus, monipuoliset valotusohjelmat, P-, A-, S- ja M-tilat. SnapBridge bluetooth mahdollistaa kuvien reaaliaikaisen siirtämisen älypuhelimeen tai tablettiin heti jaettaviksi.


Lue lisää:

https://www.nikon.fi/fi_FI/product/digital-cameras..Coolpix P950 899,00

Ota kaikki talteen

Korkealla lentävät linnut. Kuva-alan täyttävä lentonäytös. COOLPIX P950 ‑bridge-kameran vankassa rungossa on uskomaton 83-kertainen optinen zoom (vastaa 2 000 millimetriä). Olipa kyseessä lentonäytöksen tai safarin taltiointi, tällä superzoomilla pääset niin lähelle, että upeat valokuvat ja 4K-videot onnistuvat varmasti.

Tämän COOLPIX-kameran superzoomin polttoväli on 24–2 000 mm, joten pääset kiinni jokaisen näkymän ytimeen. Laajakulmalla voit korostaa esimerkiksi ukkosmyrskyn voimaa aavalla valtamerellä. Lähentämällä saat tarkkoja kuvia kaukaisista luontokohteista. 166-kertainen Dynamic Fine Zoom ‑toiminto laajentaa zoomin ylärajan digitaalisesti aina uskomattomaan 4 000 mm:iin saakka.
Voit helposti tallentaa stereoäänellä varustettua 4K/UHD 30p ‑videoaineistoa tai Full HD (1080p) ‑videota jopa kuvataajuudella 60p. Laadukkaan HDMI-lähdön ansiosta voit toistaa videokuvaa ulkoisessa näytössä tallennuksen aikana. Yhdysrakenteinen mikrofoniliitäntä antaa mahdollisuuden parantaa äänenlaatua ulkoisella mikrofonilla. Elokuvan käsisäätötilassa voit muuttaa tärkeimpiä valotusasetuksia kuvauksen aikana: ihanteellista vaihtelevassa valaistuksessa.
Saat teräviä valokuvia ja videoita myös kuvatessasi käsivaralta supertelealueen polttoväleillä tai heikossa valaistuksessa. Nikonin kaksitoimisen optisen tärinänvaimennuksen ansiosta voit kuvata jopa viisi askelta pidemmillä suljinajoilla kuin muuten olisi mahdollista. Tärinänvaimennuksen Aktiivinen-tilassa etsin- ja näyttökuva ovat tavallista vakaampia, mikä helpottaa kuvaamista liikkeellä ollessa.
Nikonin SnapBridge-sovellus iOS- ja Android-laitteita varten muodostaa COOLPIX P950 ‑kameran ja älylaitteen välille aina käytössä olevan yhteyden. Jaa valokuvia. Voit seurata matkojasi älylaitteen GPS-paikannuksella, jonka perusteella SnapBridge päivittää sijainti- ja päivämäärätiedot. SnapBridge-sovelluksen ansiosta voit myös säätää kameran zoomia tai laukaista kameran älylaitteella.

RAW-KUVIEN TALLENNUS

Voit muokata laadukkaita tiedostoja. COOLPIX P950 tukee RAW (NRW) ‑kuvausta, joten voit tallentaa kuvatiedostot pakkaamattomina ja viedä ne haluamaasi kuvankäsittely- tai muokkausohjelmaan.

Taustavalaistu CMOS-kenno ja valovoimaisen NIKKOR-objektiivin suurin aukko f/2,8 takaavat upeat tulokset aamunkoitosta iltahämärään. Nikonin EXPEED-kuvaprosessori ja Super ED ‑lasi vähentävät zoomin telealueella syntyviä vääristymiä. Olipa kuvaustilanteena lähennys kaartavaan lentokoneeseen tai arkojen villieläinten videokuvaus, olet aina valmiina.

Coolpix B500 289,00

3 väriä, musta, punainen ja violetti


Oletko etsinyt helppokäyttöistä, järkevän hintaista digikameraa, josta saa hyvän otteen ja joka toimii pitkään tavallisilla paristoilla tai akuilla? Tässä on sellainen, tutustu!

Nauti hämmästyttävästä kuvanlaadusta vaivattomasti Nikon COOLPIX B500:n avulla. Tutustu sen tehokkaaseen 40-kertaisella optisella zoomilla varustettuun NIKKOR-objektiiviin, joka on laajennettavissa 80-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi¹, ja erinomaisen vakauden takaavaan zoomauksen sivusäätimeen. Kuvaa yksilöllisestä kuvakulmasta tarkan, kallistuvan nestekidenäytön ansiosta, ota kohteista uusia kuvia palautuva zoomaus -painikkeella ja pidä kamerasi yhdistettynä älylaitteeseen SnapBridgen avulla. Intuitiivinen käyttö tekee kuvaamisesta helppoa, usein käytetyt toiminnot ovat käytettävissä tilanvalitsimella ja perinteinen rakenne tuntuu mukavalta käsissä.

YKSINKERTAINEN KÄYTTÖ, ENSILUOKKAINEN KUVANLAATU

Useimmin käytetyt toiminnot ovat käytettävissä tilanvalitsimella, ja monipuoliset toiminnot helpottavat vaikuttavien Full HD -videoiden (1080p/60i) kuvaamista sekä upeiden kuvien ottamista matkalla tai harrastuksistasi, kuten tähdistä tai linnuista. 16 megapikselin tarkkuuden ja taustavalaistun CMOS-kennon ansiosta voit ottaa juuri niin laadukkaita kuvia kuin olet aina halunnut, ja voit jatkaa kuvaamista matkalla missä tahansa, sillä kameran käyttämiä AA-koon paristoja on helposti saatavilla kaikkialla maailmassa.

Vähäisen virrankulutuksen ansiosta voit kuvata tavallisilla AA-alkaliparistoilla jopa 600 kuvaa ja AA-lithiumparistoilla jopa 1200 kuvaa. Myös ladattavia AA-akkuja voi käyttää ja niillä kuvaat jopa 750 kuvaa.

40-KERTAISELLA OPTISELLA ZOOMILLA VARUSTETTU NIKKOR-OBJEKTIIVI

Kuvaa urheilutapahtumia, ota teräviä ja yksityiskohtaisia kuvia kaupunkimaisemien kaukaisista kohteista tai vangitse kuu ja yötaivas 40-kertaisella optisella zoomilla varustetulla NIKKOR-objektiivilla, joka on laajennettavissa 80-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi. Polttovälialue ulottuu 22,5 mm:n laajakulmasta aina 900 mm:n superteleeseen asti (vastaava kuvakulma 35 mm:n kamerassa).

TEHOKAS TÄRINÄNVAIMENNUS (VR)

Tehokas tärinänvaimennus vähentää tehokkaasti kameran tärähtämisen aiheuttamaa epäterävyyttä jopa täydellä 40-kertaisella zoomauksella. Linssin siirtoon perustuva tärinänvaimennus vastaa vaikutukseltaan 3,0 askelta lyhyemmän suljinajan käyttöä (CIPA-standardin mukaan, suurimmalla teleasetuksella), ja tukeva kahva auttaa pitämään kameran vakaana.

SnapBridge ylläpitää jatkuvaa, vähän virtaa kuluttavaa yhteyttä kamerasi ja älypuhelimen tai tablettitietokoneen välillä ja auttaa sinua hallitsemaan kätevästi valokuviasi. Sen avulla voit lähettää automaattisesti kuvat älylaitteellesi kuvauksen aikana ja jakaa ne välittömästi. Voit myös ohjata kameran tärkeimpiä toimintoja puhelimestasi käsin, pitää kamerasi ajan tasalla ja paljon muuta.

ERITTÄIN SUJUVAT FULL HD -VIDEOT

Unohda sumeat videot ja kuvaa Full HD (1080p/60i) -videoita hyödyntämällä tehokasta 4-akselista yhdistelmätyyppistä tärinänvaimennusta, joka sisältää sekä linssin siirtoon perustuvan että elektronisen tärinänvaimennustoiminnon. Se ehkäisee kameran tärähtämisen vaikutusta ja vähentää epäterävyyttä jopa 40-kertaisen optisen zoomin ääriasennossa.

SUURI 7,5 CM:N (3,0 TUUMAN), 921 000 PISTEEN KALLISTUVA NESTEKIDENÄYTTÖ

Katselukulmaltaan laaja kallistuva näyttö helpottaa kuvaamista. Ota valokuvia ja kuvaa videoita mukavasti eri kuvakulmista ja joustavasti kohteen mukaan. Teräväpiirtoinen näyttö kuluttaa erittäin vähän virtaa. Näyttö takaa tarkan värintoiston ja erinomaisen näkyvyyden myös sitä viistosti katsottaessa. Heijastamaton pinnoite ja tahriintumaton akryylipinnoite takaavat kuvan kirkkauden joka tilanteessa.

KOHTEEN HAKEVA AF

Kohteen hakeva AF -toiminnon ansiosta voit välittömästi tarkentaa kohteeseen. Kun suuntaat kameran haluamaasi kohteeseen, kamera ennakoi välittömästi tarkennettavan alueen. Aktiiviset tarkennusalueet valitaan automaattisesti kohteen koon perusteella. Kohteen hakeva AF toimii tehokkaasti siihen katsomatta, onko kohde kuva-alan keskellä tai sen ulkopuolella, ja toiminnolla voi kuvata myös ruokien ja kukkien kaltaisia pieniä kohteita.

MUKAVA KAHVA, KÄTEVÄ KOKO

Ergonomisesti suunniteltu, tukevan otteen takaava, mutta rungoltaan helposti mukana kuljetettava (kooltaan vain 113,5 (L) x 78,3 (K) x 94,9 (S) mm) kamera istuu mukavasti käteen. Perinteisesti muotoiltu, tehokas ja kevyt laite painaa paristojen ja SD-kortin kanssa vain noin 542 g.

Coolpix A1000, 35x optinen zoom 449,00


Kaupungin salaiset sopukat. Avoimet taivaat. Nikon COOLPIX A1000 on pienikokoinen 16 megapikselin kätevä yleiskamera, joka sopii erinomaisesti matkakumppaniksi. Kameran vaikuttavan 35-kertaisella optisella zoomilla varustetun objektiivin polttoväli on 24–840 mm. Tunnelmallisista laajakulmakuvista voi siis käden käänteessä siirtyä yksityiskohtaisiin superteleotoksiin.

Kuvien rajaus onnistuu hyvin riippumatta siitä, kuvaatko kaupunkia yövalaistuksessa vai ikuistatko näkymiä kirkkaassa päivänvalossa. Kontrastisuhteeltaan erinomainen, 1 166 000 pisteen elektroninen etsin (EVF) tuo selkeän näkyvyyden, jonka avulla sommittelu on vaivatonta. Silmätunnistin käynnistää elektronisen etsimen heti, kun kohotat kameran silmäsi eteen.

Ikuista vilinä, äänet ja auringonlaskut. Voit tallentaa upeaa 4K/UHD-videoaineistoa jopa 30 kuvan ja Full HD -videoita jopa 60 kuvan sekuntinopeudella. Kameran sisäisen ajastettu elokuva -toiminnon avulla voi kätevästi taltioida vaikuttavia videoleikkeitä vaikkapa muuttuvista katunäkymistä tai lähestyvistä myrskypilvistä.

Kuvia on helppo sommitella kiehtovista kuvakulmista. Suuri, kallistuva 7,6 cm:n (3 tuuman) ja 1 036 000 pisteen kosketusnäyttö käynnistyy nopeasti. Automaattitarkennuksen ja laukaisimen toimintoja voi ohjata kosketuksin, kun kuvataan reaaliaikanäkymässä. Toistotilassa voi puolestaan selata kuvia sekä lähentää ja loitontaa niitä.

Saat valokuvasi täydellisesti hallintaasi tallentamalla ne RAW-muodossa. Tällöin tiedostossa säilyvät kaikki kuvan tiedot, joten voit hienosäätää mitä tahansa seikkaa haluamasi kuvankäsittelyohjelmiston avulla.

Kohteen hakeva AF varmistaa, että kohteet tarkentuvat nopeasti myös heikossa valaistuksessa. Nikonin tehokas tärinänvaimennus korjaa kameran tärähtämisen vaikutuksen, joten valokuvat ja videot ovat teräviä. Ominaisuus on hyödyllinen, kuvasitpa maisemia maastoauton takapenkiltä tai katunäkymiä jalkaisin.

Nikonin SnapBridge-sovellus iOS- ja Android-laitteita varten muodostaa kameran ja älypuhelimen tai tabletin välille aina käytössä olevan yhteyden. Voit jakaa valokuvat saman tien. Voit seurata jälkiäsi älylaitteen GPS-paikannuksella, jonka perusteella SnapBridge päivittää kameran päivämäärä- ja sijaintitiedot.

Värit musta ja hopea.

Coolpix W300, 5x optinen zoom 469,00


Vesitiivis 30 metriin, iskunkestävä, pakkasenkestävä ja pölytiivis. Tämä kamera kulkee mukanasi minne vain ja todistaa matkoistasi upein kuvin.
Kun sukellat COOLPIX W300:n maailmaan, voit ikuistaa valokuvia ja videota jopa 30 metrin syvyydessä ilman erillistä koteloa. Myös kuivalla maalla luotettavasti suoriutuva pölytiivis kompaktikamera kuvaa jopa 10 asteen pakkasessa. Iskunkestävä runko taas sietää pudotuksia jopa 2,4 metrin korkeudesta.
Kolua rankkoja maastopolkuja tai viiletä laskettelurinteissä – kantamatta huolta itse kamerasta.
Voit kuvata häikäisevää 4K/UHD 30p -videoaineistoa tai tallentaa Full HD (1080p) -videota niin kuivalla maalla kuin veden allakin. AE-lukitus auttaa kuvaamaan valotukseltaan tasaista videota silloinkin, kun valaistus vaihtelee. Ominaisuus on erityisen kätevä vedenalaiskuvauksessa. Voit tallentaa yksittäiskuvia valokuviksi, kun katselet videoaineistoa toistotilassa. Lisäksi voit optimoida videon yhteisöpalveluissa jaettavaksi tallentamalla sen MP4-muodossa. Voit vähentää tuulen vaikutusta yhdysrakenteiseen stereomikrofoniin tuuliäänen vaimennustoiminnolla.

Voit seurata korkeutta tai syvyyttä kaksitoimisella korkeus-/syvyysmittarilla. Kameran työkalupainikkeen avulla saat näyttöön heti halutessasi GPS-tiedot, korkeuden tai syvyyden tai ilman- tai vedenpaineen. Kuvaushetkellä tallennetut korkeus- ja vedensyvyystiedot voi sisällyttää kuvan tietoihin (EXIF).

Anna muidenkin nauttia maisemista. Varmista yhteydet SnapBridgen avulla.Kun pidät kameran yhteydessä älylaitteeseen ja synkronoit valokuvat jo kuvauksen aikana, voit jakaa tulokset saman tien. Voit käyttää älylaitetta myös kaukolaukaisimena.Nikonin SnapBridge-toiminnon ansiosta voit pitää COOLPIX W300:n jatkuvassa yhteydessä älylaitteeseen Bluetooth® low energy -tekniikalla. Näin voit synkronoida valokuvat laitteeseen jo kuvaushetkellä ilman erillisiä yhteydenmuodostuksia. Videot voit siirtää itse aina halutessasi kameran integroidun Wi-Fi®-toiminnon avulla. SnapBridge-yhteyden ansiosta voit käyttää älylaitetta myös kaukolaukaisimena.
Optisen zoomin kinovastaavuus 24-120 mm, valovoima 2.8-4.9, makrokuvaus 1 cm, 3" TFT-näyttö, 4K UHD-video stereoäänellä, herkkyysalue ISO 125-6400, sisäänrakennettu GPS, Wi-Fi, bluetooth (SnapBridge), sähköinen kompassi, korkeus-, syvyys- ja ilmanpainemittari, optinen kuvanvakaaja, ainutlaatuinen liikeohjaus, jonka avulla liikut valikoissa kameraa liikuttamalla. Värit oranssi ja musta.

LASERETÄISYYSMITTARITNikon Prostaff 1000 189,00

Mittausalue 5-910 m, tarkkuus 1 m, ilmoittaa etäisyyden 1 m tarkkuudella, 6x suurennus, lähtöpupilli 3,3 mm, silmäetäisyys 16,7 mm, diopterikorjaus okulaarissa, mitat 91 x 73 x 37 mm, paino 130 g, paristo CR2 lithium (kesto n. 8000 mittauskertaa). Mukana hihna ja laukku.
MUISTIKORTIT


sandisk.jpg

Compact Flash

SanDisk Extreme 64 GB 120 Mb/s 79,00

SanDisk Extreme Pro 32 GB 160 Mb/s 79,00


SDHC

SanDisk Ultra 16 GB 80 Mb/s 12,00

SanDisk Ultra 32 GB 120 Mb/s 19,00

SanDisk Extreme Pro 32 Gb 300 Mb/s UHS-II 99,00

SDXC

SanDisk Ultra 64 GB 100 Mb/s 29,00

SanDisk Ultra 128 GB 100 Mb/s 49,00

SanDisk Extreme 64 GB 150 Mb/s 45,00

SanDisk Extreme 128 GB 150 Mb/s 79,00

SanDisk Extreme Pro 64 GB 170 Mb/s 49,00

SanDisk Extreme Pro 128 GB 170 Mb/s 89,00


Micro SDHC, SDXC+SD-adapteri

SanDisk Ultra 16 GB 98 MB/s 19,00

SanDisk Extreme Pro 32 GB 100 Mb/s 26,00

SanDisk Extreme Pro 64 GB 170 MB/s 49,00


CF Express

SanDisk Extreme Pro 64 GB 800/1500 Mb/s 199,00

SanDisk Extreme Pro 128 GB 1200/1700 Mb/s 299,00

SanDisk Extreme Pro CF Express-kortinlukija 79,00

Delkin Devices Premium XQD -lukija 55,00


kiikarit.jpgKIIKARIT JA KAUKOPUTKET

Nikonin optinen huippuosaaminen näkyy myös kiikareissa. Laadukkaat materiaalit ympäristöystävällistä eco-lasia myöten takaavat terävän katselukokemuksen vuodesta toiseen. Kaikilla Nikon-kiikareilla on 10 vuoden takuu.

Kiikarien hinnat suositushintoja, kysy tarjous!


Varastossa nyt:

Sportstar EX 8x25 DCF typpitäyte 119,00

Action EX 7x50 typpitäyte 269,00

Action EX 8x40 typpitäyte 229,00

Prostaff 5 8x42 typpitäyte 249,00

Prostaff 7s 8x42 typpitäyte 279,00

Prostaff 7s 10x42 typpitäyte 299,00

Prostaff 7s 8x30 typpitäyte 229,00

Prostaff 7s 10x30 typpitäyte 249,00


Kaukoputket

Prostaff 5 60A +

16-48x okulaari 449,00

Prostaff 5 82A+

20-60x okulaari 529,00


KAMERALAUKUT


lowepro_logo_2.gifwww.lowepro.com

Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita Lowepro-kameralaukkuja pienimmästä kompaktilaukusta tilavaan luontokuvaajan reppuun. Ota kamerakalustosi mukaan, etsitään yhdessä sinulle sopivin laukku.

KOMPAKTILAUKUT

Tahoe 30 19,00

VIDEOLAUKUT

Format 120 29,00

Adventura SH 140 II 49,00


OLKALAUKUT

Nova 180AW 109,00

Stealth Reporter 400 AW 199,00


REPPULAUKUT

Tahoe BP 150 99,00

Pro Runner 200AW 119,00

Photo Classic BP 300 AW 139,00

Pro Runner 350 AW II 239,00

Pro Runner 450 AW II 289,00

Pro Tactic BP 350 AW II 249,00

Pro Tactic BP 450 AW II 269,00

Slingshot 102AW 109,00

HUOM! LAUKKUJEN HINNAT SUOSITUSHINTOJA, KYSY TARJOUS!