Nikon_Specialist.jpg

Valtuutettuna Nikon Specialist-jälleenmyyjänä meillä on kokemusta ja näkemystä juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan kameravälineistön kokoamiseen. Yhteen kameramerkkiin keskittyminen mahdollistaa paremman tuotetuntemuksen ja laajemman mallivalikoiman. Meiltä löydätkin useimmat Nikon-järjestelmä- ja kompaktikamerat suoraan varastosta.

Nettikauppojen aikakaudella voimme tarjota aivan toisenlaisen ostokokemuksen; kiireettömän henkilökohtaisen palvelun ja käytön opastuksen. Voit myös kokeilla laitteita myymälässämme ennen ostopäätöstä. Kameran saat halutessasi käyttövalmiina asetuksineen ja akku ladattuna. Myös mahdolliset takuu- ja muut huollot sujuvat joustavasti kauttamme. Periaatteenamme on myös, että "liike aukeaa avaimella", eli jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulla kamerakaupoille aukioloaikoinamme, ota yhteyttä. Sovimme sinulle sopivan ajan!

Meiltä ostettuihin kameroihin tarjoamme myös ohjelmistopäivitykset veloituksetta. Ota mukaan kamerasi sekä täyteen ladattu akku, päivitys tehdään odottaessasi.

Varastossa oleviin kameroihin päivitämme aina uusimmat ohjelmistot heti niiden ilmestyttyä.

Toimitamme postitse ja matkahuollon kautta kaikkialle Suomessa. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Saat tarjouksen välittömästi.

Tervetuloa!

SISÄISESTI KAUNEIN KAMERA

Kuluttaja-lehti 2/2010

Kuluttajalehden ja eurooppalaisten kuluttajaorganisaatioiden tekemän yhteisen tutkimuksen mukaan eettisyyttä painottavan ostajan valinta on Nikon, jos valintakriteeriksi ottaa myös sen, että kamera on valmistettu ympäristöystävällisesti ja tehtaan työntekijä on saanut tehdä työnsä inhimillisissä oloissa. Nikon on kameravalmistajista pisimmällä kehittelemässä omaa yhteiskuntavastuuohjelmaansa.Nyt on retroa; tule tutustumaan!Nikon 100th anniversary

Nikon juhli satavuotista taivaltaan 2017. Lue historiikki "Miksi Nikon"-linkistä.
NIKON PEILITTÖMÄT JÄRJESTELMÄT
ZF runko 2599,00 UUTUUS!


Ainutlaatuinen ulkoasu. Ainutlaatuinen toiminta. Oma tapasi luoda. Luo jotakin ainutlaatuista Nikon Z f:llä. Hämmästyttävä täyden kennokoon kuvanlaatu, joka hakee esteettisesti vertaistaan.

Nikon FM2 -kameran innoittama Z f yhdistää Nikonin analogisten kameroiden klassisen muotoilun Z-sarjan edistykselliseen teknologiaan ja nostaa suorituskyvyn uudelle tasolle. Se on menneisyyden ja nykyisyyden täydellinen yhdistelmä.

Räätälöi mielesi mukaan. Messingistä tarkasti valmistettujen mekaanisten säätökiekkojen mustaan pintaan kertyy ajan myötä viehättävää patinaa. Mitä enemmän käytät Z f:ää, sitä enemmän siitä tulee ainutlaatuinen.

Kuvapisteen siirtymä antaa sinulle Nikon Z -kamerassa ensimmäisen kerran mahdollisuuden yhdistää jopa 32 otosta ja luoda hyvin yksityiskohtaisia, erittäin tarkkoja kuvia, joiden värintoisto on omaa luokkaansa. Valitse yhden kuvapisteen siirtymä, jos haluat yhdistää neljä tai kahdeksan kuvaa yhdeksi 24 MP:n RAW-kuvaksi, joka vastaa kooltaan neljää RAW-kuvaa. Voit myös siirtää 0,5 kuvapistettä 16 tai 32 otoksen yhdistämiseksi ja luoda uskomattoman 96 MP:n RAW-kuvan, jonka enimmäiskuvakoko vastaa 16:ta RAW-kuvaa. Kun yhdistät kahdeksan tai 32 kuvaa, moiré-ilmiö, värivirheet ja kohina vähenevät merkittävästi.

Z f:n analoginen ulkoasu ja valitsimet saattavat tuoda mieleen vanhanajan 35 mm:n järjestelmäkamerat, mutta tämä täyden kennokoon peilitön kamera on suunniteltu vastaamaan nykyajan vaatimuksia – ja se on valmiina vastaamaan luovia tarpeitasi. 24,5 MP:n täyden kennokoon CMOS-kenno, EXPEED 7 -suoritin ja suuremman Z-bajonetin valonkeruuseen liittyvät hyödyt tarjoavat entistä enemmän luomisen vapautta. Nikonin ammattitason Z 8- ja Z 9 -kameroissa käytetty EXPEED 7 -suoritin varmistaa kameran jokaisen osan saumattoman yhteentoimivuuden. Syväoppivien AF-algoritmien ansiosta Z f pystyy tunnistamaan ja seuraamaan useampia kohteita kuin mikään muu peilitön järjestelmäkamera. Suoritin vastaa myös kameran huipputehokkaasta 8,0 askeleen tärinänvaimennuksesta.* EXPEED 7 -suoritin varmistaa tämän lisäksi sen, että kenno pystyy tuottamaan selkeitä ja kohinattomia kuvia suurilla ISO-arvoilla. Valokuvia otettaessa Z f:n alkuperäinen ISO-herkkyysalue on 100–64 000 (Hi 1,7 -tilassa laajennettavissa arvoon 204 800). Videoita kuvattaessa alkuperäinen ISO-enimmäisherkkyys on 51 200 (Hi 2 -tilassa laajennettavissa arvoon 204 800).

Toimitukset alkavat lokakuussa. Varaa omasi!


Z30 runko 789,00

Z30 + Z 16-50/3.5-5.6VR 949,00

Z30 + Z 16-50/3.5-5.6VR+Z 50-250/4.5-5.6VR 1199,00


Vloggaa aivan uudella tavalla

Kun siirryt älypuhelimesta toisen tason kuvanlaatuun, vlogi-ideasi heräävät eloon ja todellakin erottuvat massasta. Pieni, kyvykäs ja erittäin helppokäyttöinen Z 30 antaa sinulle kaikki avaimet luoda: valovoimaisemmin, tehokkaammin, monipuolisemmin. Tämä peilitön kamera on suunniteltu sisällöntuottajille, joilla on tarinoita kerrottavanaan.

Näytä enemmän. Kerro enemmän. Tuotepakettien avaamisten kuvauksista arvosteluihin, resepteihin ja erilaisiin ohjeisiin. Musiikista kokkaukseen, matkailusta parkour-temppuihin. Mikä oma erikoisuutesi onkin, mahdollisuus kuvata ammattitasoiselta näyttävää videota on myös tilaisuus tarjota omille seuraajille enemmän. Z 30 -kameralla saat aikaan yksityiskohtaisuudeltaan, syväterävyydeltään ja äänen selkeydeltään sellaista videoaineistoa, jota odottaisi vain huippu-vloggaajien ja -suoratoistajien sisällöiltä.

Vangitsevaa 4K-kuvaa

4K UHD (30p) -videoista Full HD (120p) -tarkkuuden ajastettuihin videoihin ja sulaviin hidastuksiin – Z 30 hyödyntää suuren kennonsa koko leveyttä, jotta kuva-ala kattaa näkökentän (suunnilleen) 100-prosenttisesti. Itsesi ja kohteen rajaus on helppoa.

Videoaineistoa voi tallentaa keskeytyksittä jopa 125 minuuttia. Voit siis kuvata pitkiä otoksia ja käyttää sarjakuvausta huoletta. Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet sekä Nikonin SnapBridge-sovellus takaavat, että voit siirtää sisältöä palveluihin missä vain.
Kameran erittäin suuren Z-bajonetin ansiosta DX-koon, 20,9 megapikselin CMOS-kennolle lankeaa merkittävästi enemmän valoa kuin älypuhelimen kennolle. Videot ja valokuvat ovat yksityiskohtaisuudeltaan luokkaa, johon puhelimen kamera ei pysty. Olitpa sisällä tai ulkona – niin päivällä kuin yölläkin.
Heikossa valaistuksessa kuvatut videot ja valokuvat ovat selkeitä ja ammattimaisia. Videota voi kuvata aina herkkyyteen ISO 25 600 saakka. Valokuvissa käytettävissä on jopa herkkyys ISO 51 200 (laajennettavissa). Yöllä voit luottaa samaan nopeaan ja täsmälliseen automaattitarkennukseen kuin päivälläkin.

Kuin tehty käsivara-vloggaukseen; kun kiepautat kääntyvän näytön osoittamaan eteenpäin, kamera ottaa heti käyttöön omakuvatilan ja tyhjentää näytön esteetöntä näkyvyyttä varten. Hyvin sijoitetun tallennuspainikkeen avulla voi ottaa tilannekuvia tai kuvata videota.

Uskaltaudu myös hankaliin paikkoihin

Vaikea valaistus. Nopea toiminta. Hiljaiset tilat ja ympäristöt. Olipa kyse videosta tai valokuvista, Z 30 -kamerassa on runsaasti kehittyneitä automaattisia toimintoja, joiden avulla luova hallinta sujuu kätevästi. Voit myös käyttää Äänetön valokuvaus -tilaa ja kuvata hiirenhiljaisesti. Jo tutuista ideoista sellaisiin, joiden toteutusta et ole edes kokeillut: nyt saat haluamasi tulokset vaivattomasti.

Katseen seuranta, silmien- ja eläintentunnistuksen AF -toiminnot ovat käytettävissä sekä valokuvauksessa että videoinnissa. Ne lukitsevat tarkennuksen nopeasti ihmisten, kissojen tai koirien katseeseen. Kamera säilyttää tarkennuksen silmissä, vaikka kohde kääntyisi hetkeksi poispäin.
Jos visiosi toteutukseen tarvitaan suotimia, Z 30 tulee apuun: voit muokata taidettasi hetkeen sopivaksi ja hyödyntää kamerassa olevia luovia toimintoja. Kamerassa on 20 luovaa Picture Control -asetusta videoita ja valokuvia varten. Kaikkia voi muokata, ja ne näkyvät reaaliajassa kuvauksen aikana.

Älypuhelinkin voi olla hyödyksi. Kun puhelinta ei tarvita vloggaukseen, siinä voi käyttää Nikonin SnapBridge-sovellusta. Voit siirtää 4K-videoita – tai aihetunnistein merkittyjä valokuvia – langattomasti suoraan puhelimeen helppoa jakamista varten. SnapBridge-sovellusta voi käyttää myös kameran kauko-ohjaukseen.

Johto kiinni – suora lähetys voi alkaa

Yhdellä tavallisella USB Type-C -kaapelilla (sisältyy toimitukseen) voi syöttää Z 30 -kameraan virtaa: voit suoratoistaa vlogia ja ladata kameran akkua yhtä aikaa! Jotta lähetyksen kuva olisi mahdollisimman terävä ja edustava, kiinnitä kameraan NIKKOR Z -objektiivi ja liitä Z 30 tietokoneeseen, johon on asennettu maksuton Nikon Webcam Utility -ohjelma.
Zfc runko 1049,00

Zfc+ Z 16-50/3.5-6.3VR 1189,00

Zfc+ Z 16-50VR+Z 50-250VR 1399,00

Zfc+ Z 28/2.8SE 1139,00


Nikonin perintö. Luovuutesi palveluksessa.

Z fc yhdistää Nikonin klassisen kameramuotoilun Z-sarjan innovatiiviseen teknologiaan. Tuloksena ovat loistava kuvanlaatu ja aito, konstailematon tyylikkyys. Voit kuvata missä vain ja mitä vain – valokuvista videoihin ja vlogeihin. Luovuutesi vapautuu vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin: kevyt DX-koon peilitön kamera antaa eväät legendaarisiin saavutuksiin.

Ikuista legendaariset hetkesi kameralla, joka tuo mieleen aina ihastelemasi estetiikan. Muotoilun inspiraationa on toiminut 80-luvun alun kuuluisa filmijärjestelmäkamera Nikon FM2. Peilittömässä Z fc -kamerassa on pikkutarkasti toistettuja aitoja yksityiskohtia: säätökiekoista aina pyöreään etsimeen ja viisitahoprismaan kaiverrettuun klassiseen Nikonin logoon.

Legendaarisuus kulkee suvussa

Rungon musta pintaviimeistely. Rungon kehyksen hopeanvärisen metallin hienovarainen rakeisuus. Peilittömässä Z fc -kamerassa on aivan yhtä paljon luonnetta kuin Nikonin vanhoissa filmijärjestelmäkameroissa – myös NIKKOR Z -objektiivin erikoisversio tekee kunniaa edeltäjilleen. Nyt huomion kiinnittävät alkuperäisen muotoilun historialliset yksityiskohdat. Samoin nykypäivän luovuudessa tarvittava huima suorituskyky.

Säätökiekot on sijoiteltu aivan samalla tavalla kuin Nikon FM2 -kamerassa. Jokainen kiekko on työstetty täysalumiinista. Mekanismit toimivat uskomattoman tarkasti – säätimen naksauksen tuntee. Jos olet käyttänyt Nikonin järjestelmäkameraa aiemmin, lihasmuisti palautuu saman tien. Vaikka et olisikaan, ihastut takuulla fyysisiin kiekkoihin.

Suunniteltu nykyvaatimuksiin

Z fc muistuttaa ulkoasultaan 80-luvun kameroita, mutta kestävän magnesiumseosrunkonsa ansiosta tämä peilitön kamera on valmis nykypäivän haasteisiin. Kaikin tavoin vankka runko on kuitenkin kevyt, joten kameraa on helppo kuljettaa mukana. Kun se riippuu olkapäälläsi, voit varautua ohikulkijoiden ihaileviin katseisiin. Z fc -kameran runko on valmistettu magnesiumseoksesta. Samaa materiaalia käytetään myös ammattilaisille tarkoitetuissa Nikon-kameroissa. Koska kestävyyden ja keveyden tasapaino on optimaalinen, tämä kamera kulkee mukana kaikkialle, minne inspiraatio kuvaajan johdattaa.

Nikonin vallankumouksellista Z-bajonettia varten kehitetty peilitön Z fc -kamera kykenee ikuistamaan legendaariset hetkesi huippulaadukkaina. Z-bajonetin ansiosta suuri 20,9 megapikselin DX-koon kenno tallentaa entistä enemmän valoa. Lisääntynyt valon määrä tuo mukanaan muita hyviä parannuksia – lisää terävyyttä ja kontrastia, nopeampi tarkennus ja parempi suorituskyky heikossa valaistuksessa.
Z fc ei ainoastaan näytä legendaariselta. Suuritarkkuuksinen kenno ja laaja, automaattinen ISO-herkkyysalue 100–51 200 takaavat, että tämä kamera tuottaa erinomaisen terävyyden, yksityiskohtaisuuden ja selkeyden – niin päivänvalossa kuin yölläkin. Sulavan ja nopean automaattitarkennuksen ansiosta voit kuvata jopa 11 kuvan sekuntinopeudella. Saat kuvan talteen, vaikka toiminta olisi ohi silmänräpäyksessä.
Miten ikuistat legendaariset hetkesi? Nikon FM2 -kameralla ei voinut kuvata videota, mutta saapuessaan myyntiin kyseinen järjestelmäkamera rikkoi silti totuttuja rajoja: suljinajat olivat uraauurtavan lyhyitä. Z fc -kameralla voi kuvata upeaa videoaineistoa. Malli on myös ensimmäinen Nikonin Z-tuoteperheen kamera, jossa on kääntyvä näyttö. Rajauksen voi nyt viedä aivan uudelle tasolle, niin käsivara- kuin jalustakuvauksessakin.
Kun sisältö on upeaa, sen on syytä myös näyttää hyvältä. Z fc -kamera tuottaa erinomaisen terävyyden ja kauniin syväterävyyden. Voit tehdä haastatteluja – tai kääntää näytön itseäsi kohti ja kuvata haluamallasi tavalla rajattuja otoksia, joissa puhut suoraan kameraan.


Z5 runko 1449,00

Z5+ Z Nikkor 24-50/6.3 1749,00

Z5+ Z Nikkor 24-70/4 S 1999,00

Z5+ Z Nikkor 24-200/4-6.3 VR 2349,00


Z5 sai erinomaiset arvostelut Dpreviewin testissä:


Tervetuloa nauttimaan täyden kennokoon valokuvauksen ilmaisuvoimasta. Peilitön Nikon Z 5 ‑kamera on kestävä, kevyt ja nautinnollisen helppokäyttöinen. Lisäksi se on yhteensopiva lukuisten pienikokoisten täyden kennokoon objektiivien kanssa. Valokuvien ja videoiden kuvanlaadussa on nyt mahdollista päästä aivan uudelle tasolle.

Täyden kennokoon Nikon Z 5 antaa loistavan tilaisuuden kohottaa valokuvat ja videot uudelle tasolle. Tämän peilittömän kameran keskiössä on Nikonin Z-bajonetti – markkinoiden suurin täyden kennokoon objektiivin kiinnike. Kameran kuvakennoon pääsee tavallista enemmän valoa: runsaat yksityiskohdat, väriloisto ja syvyys antavat kuvaajalle paljon luovaa vapautta.

Kuvien ja videoiden yksityiskohtaisuus on aivan uudella tasolla, mitä sitten kuvaatkin. Täyskuvakenno, tehokas EXPEED 6 ‑kuvaprosessori ja huipputarkka elektroninen etsin takaavat, että Nikon Z 5 ‑kameralla luova työ sujuu helposti. Kuvia voi myös rajata niin, ettei yksityiskohtaisuus vähene – loistava ominaisuus valokuvatulosteisiin ja verkkosivustoihin.
Värisävyiltään täyteläisiä muotokuvia. Erittäin pienen syväterävyyden videoita. 24,3 megapikselin CMOS-täyskuvakenno hyödyntää erittäin suuren Z-bajonetin valonkeruukykyä täysimääräisesti. Upeat lopputulokset puhuvat puolestaan.


Kameran laajan ISO-herkkyysalueen (100–51 200) ansiosta kuvaaja pystyy sopeutumaan muuttuvaan valaistukseen silmänräpäyksessä. Kohinaa ei tarvitse pelätä: kuvat ovat selkeitä ja dynaaminen alue erinomainen niin suurilla kuin pienilläkin ISO-arvoilla.
5-akselisen tärinänvaimennuksen sisältävä tehokas kameransisäinen optinen kuvanvakautus antaa mahdollisuuden kuvata jopa viisi pykälää normaalia pidemmällä suljinajalla. Mitä NIKKOR Z ‑objektiivia käytätkin, valokuvat ovat tarkkoja ja videot vakaita.
Täyden kennokoon Nikon Z 5 on kompakti tehopakkaus – sama pätee Z 5 ‑peruspakettiin sisältyvään NIKKOR Z 24-50mm ‑objektiiviin. Tämä NIKKOR Z ‑objektiivi on markkinoiden pienin ja kevein täyden kennokoon zoomobjektiivi.¹ Saat vapauden ikuistaa paljon entistä enemmän – kiehtovista laajakulmanäkymistä aina vaikuttaviin muotokuviin – missä vain.
273 pisteen hybridityyppinen automaattitarkennusjärjestelmä on nopea, täsmällinen ja sulavatoiminen. Kohteet tarkentuvat saman tien, ja tarkennus myös säilyy riippumatta siitä, missä kohde on kuva-alalla.
Upeita kuvia ihmisistä, koirista ja kissoista. Kun otat valokuvia, voit lukita tarkennuksen kohteen silmiin niin, että tarkennus säilyy myös kohteen liikkuessa.
Kaksoiskorttipaikoissa voi käyttää nopeita UHS-II SD ‑kortteja. Korttipaikkoja on helppo käyttää niin, että toinen kortti on kuvausta ja toinen varmuuskopiointia varten. Voit myös tallentaa videot toiseen ja valokuvat toiseen korttiin.
Magnesiumseoksesta valmistetun vankan mutta kevyen rungon sääsuojaus pitää pölyn ja kosteuden loitolla. Tiivistys on erityisen huolellista kaikkien liikkuvien osien ja painikkeiden ympärillä.
Tämän täyden kennokoon kameran runko on ehkä tavallista pienempi, mutta sen käsittely on silti näppärää. Tukevasta kahvasta saa varman otteen, ja tärkeimmät säätimet on sijoitettu optimaalisesti.
Teräväpiirtoisen 3 690 000 pisteen elektronisen etsimen kuva on täysin todenmukainen. Tärkeimmät asetukset, esimerkiksi valotus, ISO-arvo ja valkotasapaino, toimivat reaaliajassa.
Voit ladata Nikon Z 5 ‑kameran akkua (kamerasta virta katkaistuna) tai antaa kameraan virtaa USB-portin välityksellä². Tämä on kätevä ominaisuus, jos haluat kuvata tavallista pitempiä rupeamia sisätiloissa tai jos tallennat ajastettua videota.
Muovaa tavalliset hetket elokuviksi. Nikon Z 5 tallentaa tarkkaa 4K Ultra HD ‑videoaineistoa. Täyden kennokoon NIKKOR Z ‑objektiivit puolestaan tarjoavat upean syväterävyyden. Voit luoda kamerassa ihastuttavia ajastettuja elokuvia ja ottaa videokuvauksen aikana myös valokuvia.
Jakaminen käy kätevästi sisäänrakennetun Wi-Fi®- ja Bluetooth®-liitettävyyden ansiosta. Nikonin SnapBridge-sovelluksella taas teet puhelimesta tehokkaan lisälaitteen. Valokuvia ja videoita on helppo siirtää, ja älylaitetta voi käyttää myös etänäyttönä ja kauko-ohjaimena.


Z 50 runko 949,00

Z50+Z 16-50 DX VR 1099,00

Z50+Z 16-50 DX VR+ Z 50-250 DX VR 1349,00


Nikon Z 50 ‑kameran loistava kuvanlaatu tekee oikeutta tavalle, jolla kuvaaja näkee maailman. Nikonin suuren Z-bajonetin ansiosta kameran suureen 20,9 megapikselin DX-kuvakennoon lankeaa runsaasti valoa koko kuva-alalta. Valon myötä kuvaan tallentuu enemmän yksityiskohtia. Valokuvien ja videoiden värit ovat tavallista kirkkaampia, kuvasitpa päiväsaikaan, illalla tai yöllä. Syvä on syvempi. Terävyys on vaikuttava.

Minkä kykenee näkemään, saa myös talteen. Sarjakuvaus jopa 11 kuvaa sekunnissa yhdistettynä automaattitarkennukseen ja automaattivalotukseen: saat talteen tilanteet, jotka voisivat mennä muilta ohi.

Nikon Z 50 ‑kameralla on helppo kuvata elokuvamaisia videoita. 4K/UHD-videoita voi tallentaa kuvataajuudella 30p. Hidastettua videoaineistoa voi puolestaan kuvata Full HD ‑tarkkuudella. Koska rajauskertoimeen liittyviä rajoituksia ei ole, voit hyödyntää kameran suuren DX-kuvakennon koko leveyttä. Lisäksi voit tallentaa valokuvia videokuvauksen aikana sekä luoda näyttäviä ajastettuja 4K-kuvasarjoja kamerassa.
Kun kerran tartut tämän kameran tukevaan kahvaan ja alat kuvata, et malttaisi enää laskea kameraa käsistäsi. Ajatuksella sijoitettujen painikkeiden ja nestekidenäytön kosketusohjaimien avulla kameran käsittely käy kuin leikiten. Yksinkertaisen selkeä järjestelmäkameratyylinen valikkojärjestelmä on helppo ottaa haltuun. Olipa Nikon merkkinä uusi tai vain Nikonin peilitön järjestelmä uusi tuttavuus, olet pian kuin kotonasi. Nikon FTZ-adapterin avulla myös Nikonin peilijärjestelmän objektiivit ovat käytettävissäsi.

DX-kenno, 20.9 megapikseliä, valotusajat 30 s- 1/4000s, sarjakuvaus 11 kuvaa/s, 209 tarkennuspistettä, ISO-herkkyysalue 100-204800, SD-korttipaikka, taittuva 3.2"kosketusnäyttö, EVF-etsin 2360000 kuvapistettä, 100% etsinkuva, yläkate ja etuosa magnesiumvalua.

Z6 II runko 2199,00

Z6 II+ Z 24-70/4 S 2799,00Voit olla valokuvaaja, joka kuvaa videota. Tai videokuvaaja, joka ottaa valokuvia. Oma juttusi voi olla sekatekniikka. Voit tehdä yhteistyötä tai työskennellä yksin. Kohteenasi voi olla nopea toiminta tai vangitseva hiljaisuus. 4K-elokuvat tai elämän lomassa tehdyt pikahaastattelut. Mitä sitten luotkin valon avulla, tämä kamera ei jätä pulaan.


Tämän kameran loistava valonkeruukyky antaa kuvaajalle vapauden luoda valossa kuin valossa. Täyden kennokoon valokuvat ovat laadukkaita koko huippulaajalla ISO-herkkyysalueella. Sama pätee videoaineistoon. Hämärätarkennus toimii nyt aina −6 EV:hen saakka kuvattaessa objektiivilla, jonka suurin aukko on (vähintään) f/2. Tarkennuskohta löytyy silloinkin, vaikka valonlähteenä olisi vain kuunsirppi.
Erittäin laajalla alueella toimiva hybridityyppinen automaattitarkennus takaa tarkan kohteenhallinnan. Voit kuvata täydellä tarkkuudella kokonaan automaattitarkennuksen ja -valotuksen varassa jopa 14 kuvan sekuntinopeudella. Kun nopeudella on väliä – ja ainahan sillä on – saat talteen kuvat, jotka voivat muilta mennä sivu suun.
Miten sitten valoa käytätkin, tällä kameralla se käy nopeammin ja sujuvammin. EXPEED-kaksoissuoritin kaksinkertaistaa käytettävissä olevan suorituskyvyn kaikessa, automaattitarkennuksesta puskurimuistin kapasiteettiin. Kameran toiminta on todella sulavaa sekä videoinnissa että valokuvauksessa.
Tehokkaan, entistä nopeamman puskurimuistin ansiosta yhdessä sarjakuvausotoksessa voi olla jopa 200 JPEG-kuvaa tai 124 pakkaamatonta 12-bittistä RAW-kuvaa. Suuri virkistystaajuus takaa sen, ettet menetä sekuntiakaan. EXPEED-kaksoisprosessori varmistaa puolestaan salamannopean kirjoitusnopeuden. Kun käytettävissä on kaksi muistikorttipaikkaa, on varaa sopeutua kaikenlaisiin työnkulkuihin. Voit erotella valokuvat ja videot tai RAW- ja JPEG-kuvat. Voit myös kopioida tiedostoja korttien välillä. Voit määrittää korttipaikat myös ylivuotoa ja varmuuskopiointia varten. Toisessa korttipaikassa voi käyttää UHS-II SD ‑kortteja ja toisessa XQD-kortteja tai uusimpia, erittäin nopeita CFexpress-kortteja.
Jos olet videokuvaaja, tämä Nikon on sinua varten. Kameran täyskuvakenno ja kuvapisteiden täysi tiedonluku mahdollistavat entistä laajemman dynaamisen alueen ja terävämmän, selkeämmän videoaineiston. Automaattitarkennuksen nopeutta ja seurantaherkkyyttä voi säätää tallennuksen aikana. Kuvauksessa voi käyttää silmientunnistuksen AF- ja eläintentunnistuksen AF ‑toimintoja. Monien kuvataajuuksien tuki tuo lisää mahdollisuuksia. Videoaineiston kohdetta voi vaihtaa tarpeen mukaan.
Eniten mahdollisuuksia jälkikäsittelyssä. Nopea tiedonsiirto. Z 6II ‑kameran voi liittää yhteensopivaan ulkoiseen ATOMOS-tallentimeen ja näin viedä videot ProRes RAW® ‑muodossa. Tällöin kaikki kameran täyskuvakennon tiedot säilyvät tavallista pienemmissä tiedostoissa.
Lisää joustavuutta värimäärittelyyn. Kun video tallennetaan suurella 10 bitin värisyvyydellä, saadaan talteen miljardeja sävyjä enemmän kuin 8-bittisellä vakiotallennuksella. Z 6II ‑kameralla voi HDMI-liitännän avulla tallentaa 10-bittistä aineistoa suoraan ulkoiseen tallennuslaitteeseen.
Aikaa vievän värimäärittelyn tarpeen voi poistaa kuvaamalla videoaineistoa, joka on saman tien valmista toistettavaksi HDR-näytöissä. Kameran HLG-kuvausmuoto tallentaa enemmän yksityiskohtia, laajemman dynaamisen alueen ja suuremman kontrastin. Jälkikäsittely ei ole tarpeen.

Pölyisten katujen mittailua. Vaarallisten vuoristopolkujen kipuamista. Kuvausta aivan veden äärellä. Erittäin vahvan ja kevyen magnesiumseoskehyksen ansiosta Z 6II ‑kameraa on helppo kuljettaa mukana – ja kamera myös kestää kaikenlaiset olosuhteet. Kamerassa on tehokas pöly-, lika- ja kosteussuojaus, joten sen voi viedä kaikkialle, minne inspiraatio johdattaa.

Nikonin SnapBridge-sovellus kehittyy jatkuvasti. Nyt kameran laiteohjelman voi päivittää sovelluksen ja älylaitteen avulla. Sovellusta voi käyttää myös valokuvauksen ja videoinnin kauko-ohjaimena. Lisäksi sillä voi suodattaa ja jakaa JPEG- tai RAW-tiedostoja mihin tahansa älylaitteeseen tai tietokoneeseen. Myös ristikkomerkit (#) ja tekijänoikeustiedot voi lisätä suoraan sovelluksesta.

Nikon MB-N 11 akkukahva 449,00

Z6 II-kameran akkukahvalla hallitset valotuksen etu-ja takakomentokiekoilla ja laukaiset kameran pystylaukaisimesta. Tuplasti kuvausaikaa kahdella akulla.
Nikkor Z-objektiivit


Nikkor Z 180-600/5.6-6.3 VR 1999,00 Odotettu UUTUUS!

Toimitukset alkavat elokuussa. Varaa omasi heti; toimitamme varausjärjestyksessä.
Nikkor Z 70-180/2.8 1449,00 UUTUUS!


Nikkor Z DX 24/1.7 329,00 UUTUUS!
Nikkor Z DX 12-28/3.5-5.6 PZ VR 439,00 UUTUUS!Nikkor Z 26/2.8 549,00 UUTUUS!
Nikkor Z 17-28/2.8 1349,00Nikkor Z 400/4.5 VR S 3699,00
Nikkor Z 28-75/2.8 1049,00Nikkor Z 28/2.8 289,00Nikkor Z 24-120/4 S 1299,00

Tämä testi kannattaa lukea! Ensimmäistä kertaa, testissä käytettävää erottelukykyä ilmaisevaa asteikkoa jouduttiin kasvattamaan, koska objektiivin erottelukyky ylitti käytettävän asteikon. Aivan huikea objektiivi.
Nikkor Z 100-400/4.5-5.6 VR S 3099,00Nikkor Z DX 18-140/3.5-6.3 VR 699,00Nikkor Z 40/2 289,00Nikkor Z MC 105/2.8 VR S 1149,00


Nikkor Z MC 50/2.8 749,00


Nikkor Z 14-24/2.8 S 2699,00Nikkor Z 50/1.2 S 2499,00

Hämmästyttävä objektiivi kuvanlaadultaan:
Nikkor Z 24-50/4-6.3 449,00Nikon Z TC 1,4x telejatke 649,00Nikon Z TC 2,0x telejatke 699,00Nikkor Z 20/1.8 S 1249,00


Nikkor Z 24-200/4-6.3 VR 1049,00Nikkor Z 70-200/2.8S VR 2799,00
Nikkor Z DX 50-250/4.5-6.3VR 449,00Nikkor Z DX 16-50/3.5-6.3VR 369,00

"Kittizoomi" joka pyyhkii pöytää monella ns. huippuoptiikalla.Nikkor Z 24/1.8S 1199,00Nikkor Z 85/1.8 S 949,00Nikkor Z 14-30/4 S 1399,00Nikkor Z 24-70/2.8 S 2349,00Nikkor Z 24-70/4 S 1149,00


Nikkor Z 35/1.8 S 949,00


Nikkor Z 50/1.8 S 649,00Nikon FTZ II-adapteri 289,00


Kaikki peilijärjestelmän Nikkor-objektiivit ovat käytettävissäsi FTZ II-adapterin avulla. Ilman vakaajaa olevat objektiivit hyötyvät rungon vakaajasta, VR-vakaajaobjektiiveilla toimivat sekä objektiivin että rungon vakaajat.
Nikon MB-N10 akkukahva 219,00

Tuplasti enemmän kuvausaikaa ja parempaa kuvausergonomiaa Z6- ja Z7-runkoihin. Aukeaa molemmista päistä ja akun voi vaihtaa kesken kuvauksen sammuttamatta kameraa. Molempien akkujen USB-lataus mahdollista.


LUE LISÄÄ:
NIKON DIGIJÄRJESTELMÄTD780 runko 2399,00

D780+AF-S 24-120/4G ED VR 2899,00

Tervetuloa tutustumaan joustavuuden uuteen tasoon. Täyden kennokoon D780-kamerassa on erillinen nopea hybridityyppinen automaattitarkennus reaaliaikanäkymässä kuvaamista varten sekä nopea ja luotettava vaiheen havaitseva automaattitarkennus kuvaukseen etsimen avulla. Erittäin tarkka automaattitarkennusjärjestelmä käyttää reaaliaikanäkymässä kuvakennon 273:a tarkennuspistettä sekä silmät tunnistavaa automaattitarkennusta. Kuvattaessa etsimen avulla käytettävissä ovat Nikonin 51 pisteen automaattitarkennus ja huipputason seurantaominaisuudet.

Ei rajoituksia luovuudelle

Älä anna minkään tulla visiosi tielle. D780 lyö pöytään kaiken, mitä ammattitason digitaaliselta järjestelmäkameralta sopii odottaa – ja hieman enemmänkin. Selkeä näkymä. Pitkä akun kesto. Vankka rakenne. Lisäksi kamerassa on muun muassa kaksi nopeaa ja luotettavaa automaattitarkennusjärjestelmää, loistava seurantakyky ja laaja ISO-herkkyysalue. Vapaasti tai lavastaen. Valokuvia tai videoita. Tämä täyden kennokoon DSLR-kamera on suorastaan peloton.

Kuvattaessa reaaliaikanäkymässä 273-pisteinen hybridityyppinen automaattitarkennus kattaa noin 90 % kuva-alasta sekä vaaka- että pystysuunnassa. Kallistuva näyttö tuo vapautta kuvakulmien valintaan ja antaa ohjata laukaisua ja automaattitarkennusta kosketuksin.
273-pisteinen hybridityyppinen automaattitarkennus toimii aina −4 EV:hen asti kuvattaessa objektiivilla, jonka suurin aukko on vähintään f/2. Todella pimeitä näkymiä varten voi aktivoida Hämärätarkennus-toiminnon ja kuvata aina −6 EV:hen saakka automaattivalotuksella.

Ikuista katse

Kun otat valokuvia reaaliaikanäkymässä, veitsenterävä hybridityyppinen automaattitarkennus ja silmät tunnistava automaattitarkennus pystyvät lukitsemaan tarkennuksen kohteen silmiin – ja säilyttämään tarkennuksen. Sillä ei ole väliä, onko henkilö yksin tai vain yksi väkijoukosta. Tarkennettava silmä valitaan monivalitsimella, ja kamera säilyttää tarkennuksen silloinkin, jos kohde liikkuu jatkuvasti. Tuo ratkaisevat sekunnit näkyviinHyödynnä yhdessä automaattitarkennuksen ja -valotuksen kanssa toimivaa nopeaa sarjakuvausta (jopa 7 kuvaa/s), kun kuvaat etsimen avulla. Nopeus on peräti 12 kuvaa sekunnissa kuvattaessa Äänetön reaaliaikanäkymäkuvaus -tilassa. Kuvat tallentuvat täysitarkkuuksisina myös RAW-kuvauksessa.

Erittäin nopea sarjakuvaus. Haluatko tuoda esiin liikkeen vaiheet? Reaaliaikanäkymässä voi tallentaa jopa 120 Full HD ‑valokuvaa (2 Mpx) sekunnissa. 4K/UHD-valokuvia (8 Mpx) voi puolestaan tallentaa 30 kuvaa sekunnissa.


Perusteellinen sääsuojaus ja kestävä magnesiumseoksesta valmistettu runko takaavat, että D780 suoriutuu missä vain. Kahteen korttipaikkaan käyvät nopeat UHS-II SD ‑muistikortit, jotka selviytyvät helposti kameran suuresta sarjakuvausnopeudesta ja pitävät puskurimuistin tyhjänä. Tukeva kahva ja pitkä akun kesto osoittavat arvonsa pitkissä kuvaussessioissa.
Taustavalaistu 24,5 megapikselin CMOS-täyskuvakenno ja EXPEED 6 ‑kuvankäsittelyjärjestelmä takaavat laajan dynaamisen alueen ja erinomaisen suorituskyvyn koko suurella ISO-herkkyysalueella. Uskomattomasta tarkkuudesta vastaavat 180 000 kuvapisteen RGB-kenno ja kehittynyt aiheentunnistusjärjestelmä, jotka ovat tuttuja D850-kamerasta.
D780 käyttää kuvakennon 6K-tarkkuutta tuottaessaan erittäin suuren tarkkuuden 4K/UHD-videoaineistoa kuvataajuuksilla 30p, 25p ja 24p ilman rajauskerrointa. Hidastettua, äänen sisältävää Full HD ‑videoaineistoa voi puolestaan tallentaa kamerassa jopa kuvataajuudella 120p. Lisäksi videoaineistoa voi tallentaa DX-muodossa kuvataajuuksilla 50p ja 60p. Automaattitarkennuksen nopeutta ja seurantaherkkyyttä voi säätää videon tallennuksen aikana, ja videota varten on käytettävissä neljä tarkennusaluetilaa. Kameralla voi luoda myös upeita ajastettuja 4K/UHD-elokuvia. Valotuksen tasoitus vähentää kuvien välistä vaihtelua, joten siirtymistä tulee sulavia. Äänetön ajastettu kuvaus ehkäisee mekaanisen tärinän aiheuttamaa epäterävyyttä ja sulkimen äänen aiheuttamaa häiriötä. Heikon valon mittauksen voi laajentaa aina arvoon −6 EV käytettäessä Hämärätarkennus-toimintoa, ja suljinaika on pidennettävissä jopa 900 sekunniksi.
Nikon D7500 runko 1099,00

Nikon D7500+18-105 VR kit 1398,00

Pimeässä tai valossa, elämäsi paras otos on nyt ulottuvillasi, 20.9 megapikselin DX-kenno, EXPEED 5-prosessori, 180000 pikselin RGB-mittauskenno; kroppikennoisten kunkulta D500:lta perittyjä ominaisuuksia löytyy paljon myös tästä uutuudesta!

Nopea EXPEED 5-prosessori varmistaa loistavan kuvalaadun koko natiiviherkkyysalueella ISO 100-51200 ja pitää kohinan kurissa koko herkkyysalueella ISO 50-1640000. Kameran 180000:n pikselin RGB-kenno ja kehittynyt aiheentunnistusjärjestelmä varmistavat onnistuneen kuvan silloinkin kun kohteessa on pieniä tai nopeasti liikkuvia elementtejä. 51-alueisessa automaattitarkennuksessa on 15 ristikkäistunnistinta ja se toimii -3 EV valaistukseen asti.

Kohota elokuvasi uuteen ulottuvuuteen D7500:n UHD 4k-videoilla jopa 30p-taajuudella. Kameran puskurimuistiin mahtuu jopa 50 kpl 14-bittisiä häviöttä pakattuja raw-tiedostoja ja suurin sarjakuvanopeus on 8 kuvaa/s. Kallistettava 3.2" kosketusnäyttö, 100% lasiprismaetsin, valotusajat 1/8000s- 30s.

Pidä kamera jatkuvassa Bluetooth-yhteydessä älylaitteeseen Nikon SnapBridge-sovelluksen avulla. Voit synkronoida kuvat siirtymään reaaliajassa kamerasta älylaitteeseen ja ne ovat näin jaettavissa välittömästi.

Sääsuojattu runko magnesiumvalua ja hiilikuitukomposiittia. Kätevä, vankka ja tehokas; D7500 on valmiina toteuttamaan toiveesi.

Lue tästä Dpreview:n kattava testi:AF NIKKOR- OBJEKTIIVIT

nikkor80years.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=Abybv2LrmK8

Katso tästä linkistä, millaiselta Nippon Kogakun (Nikon) linssinvalmistus näytti vuonna 1944. Traileri on Akira Kurosawan elokuvasta "Ichiban Utsukushiku" eli "The Most Beautiful" ja tehdassalinäkymät ovat Nikonin tehtaalta.Nikkor Z-objektiivit Zfc, Z50, Z5, Z6, Z6 II , Z7, Z7 II, Z8 ja Z9 peilittömiin runkoihinZ 180-600/5.6-6.3 VR 1999,00 UUTUUS!

Z DX 24/1.7 329,00 UUTUUS!

Z 12-28/3.5-5.6 PZ VR 439,00 UUTUUS!

z 26/2.8 549,00 UUTUUS!

Z 17-28/2.8 1349,00

Z 400/4.5 VR S 3699,00

Z 28-75/2.8 1049,00

Z 28/2.8 289,00

Z 24-120/4 S 1299,00

Z 100-400/4.5-5.6 VR S 3099,00

Z DX VR 18-140/3.5-6.3 VR 699,00

Z 40/2 289,00

Z MC 105/2.8 VR S 1149,00

Z MC 50/2.8 749,00

Z TC 1,4x telejatke 649,00

Z TC 2,0x telejatke 699,00

Z 24-50/4-6.3 449,00

Z 20/1.8 S 1249,00

Z 24-200/4-6.3 1049,00

Z 70-200/2.8S VR 2799,00

Z DX 16-50/3.5-6.3VR 369,00

Z DX 50-250/4.5-6.3VR 449,00

Z 24/1.8 S 1199,00

Z 85/1.8 S 949,00

Z 50/1.8 S 649,00

Z 50/1.2 S 2499,00

Z 35/1.8 S 949,00

Z 24-70/2.8 S 2349,00

Z 24-70/4 S 1149,00

Z 14-30/4 S 1399,00

Z 14-24/2.8 S 2699,00


AF-, AF-S- ja AF-P DX-objektiivit


10,5/2.8G ED 799,00

35/1.8G 199,00

40/2.8G Micro-Nikkor 329,00

85/3.5G ED VR Micro-Nikkor 579,00

10-20/4.5-5.6G VR 349,00

10-24/3.5-4.5G 999,00

12-24/4G ED-IF 1299,00

16-85/3.5-5.6G ED VR 699,00

16-80/2.8-4E VR 1099,00

17-55/2.8G ED-IF 1699,00

18-55/3.5-5.6 VR II 239,00

18-55/3.5-5.6 VR II AF-P 239,00

18-105/3.5-5.6 ED VR 299,00

18-140/3.5-5.6 ED VR 629,00

18-200/3.5-5.6 ED VR II 579,00

18-300/3.5-5.6 ED VR II 1149,00

18-300/3.5-6.3 ED VR II 699,00

70-300/4.5-6.3 ED AF-P 369,00

70-300/4.5-6.3 ED VR AF-P 399,00
AF-S ja AF-P FX-objektiivit

8-15/3.5-4.5E ED Fisheye 1499,00

20/1.8 G ED 849,00

24/1.4G ED 2299,00

24/1.8 G ED 849,00

28/1.4E ED 2299,00

28/1.8G 749,00

35/1.4G 1999,00

35/1.8G 599,00

50/1.4G 499,00

50/1.8G 259,00

58/1.4G 1849,00

85/1.4G 1749,00

85/1.8G 569,00

105/1.4E G ED 2299,00

af-s300_pf.jpg

AF-S 300/4 PF ED VR 2049,00

14-24/2.8G ED G 1799,00

16-35/4G ED VR II 1299,00

24-70/2.8E VR ED 2199,00

24-120/4G ED VR II 1299,00AF-S 70-200/2.8E ED FL VR 2499,00

Edellinen oli huippuluokkaa, uusi on paras! : ) Lue tästä testiarvio:

https://www.lensrentals.com/blog/2016/11/nikon-70-200mm-f2-8e-fl-ed-af-s-vr-mtf-tests/

RT-1 jalustakiinnike

(70-200/4 ja 300/4PF) 249,00

70-300/4.5-5.6E ED VR (AF-P) 699,00

80-400/4.5-5.6 ED VRIII 2699,00

200-500VR.jpg
200-500/5.6E VR ED 1499,00

Lue tästä norjalaisen luontokuvaajan Roy Mangersnesin kenttätesti:

Myös testitulokset puhuvat puolestaan:

https://www.ephotozine.com/article/nikon-af-s-nikkor-200-500mm-f-5-6e-ed-vr-review-28326


AF-Nikkor FX-objektiivit

20/2.8D 679,00

24/2.8D 569,00

28/2.8D 369,00

35/2.0D 399,00

50/1.8D 179,00

105/2.0D DC 1210,00

135/2.0D DC 1510,00

180/2.8D ED-IF 999,00


Telejatkeet

TC-14 E III 629,00

TC-20 E III 599,00
SALAMAT
SB-5000 679,00

SB-700 349,00

SB-500 269,00

SB-N7 (Nikon 1) 165,00

R1 C1 (sis.SU-800) 829,00

R1 579,00

NIKON LISÄVARUSTEET

ME-1 stereomikrofoni 199,00

WR-1 langaton kaukolaukaisin 659,00

WR-R10 lähetinvastaanotin 119,00

WR-R 11a+ WR-T10 269,00

WR-R 11b+ WR-T10 269,00

WR-R 11a 209,00

WR-R 11b 209,00

MC-DC2 langallinen kaukolaukaisin 49,00

ML-L3 langaton kaukolaukaisin 41,00

MC-30a langallinen kaukolaukaisin 139,00

EH-5b verkkolaite järkkäreihin 129,00

MH-24 laturi (EN-EL14 akuille) 79,00

MH-25a laturi (EN-EL15 akuille) 79,00

Nikon harmaakortti 30x42 cm 19,00
NIKON- LAHJATUOTTEETNikon -muki 15,00

Pirteästä Nikon-mukista aamukahvi maistuu paremmalta! Hyvä lahjaidea Nikon-fanille. Mukin korkeus 9,5 cm, halkaisija 8 cm.


pinssi.jpg

Nikon- pinssi lahjapakkauksessa 2,00

15x15mm kokoinen pinssi "perhoskiinnityksellä" (piikki ja vastakappale).

KÄYTETTY KALUSTO ( päivitetty 24.9.2023)

Vaihtolaitteista voit kysyä myös iltaisin ja viikonloppuisin soittamalla tai sähköpostilla.
AF DX Nikkor 10,5/2.8G ED Fisheye 349,00

Lähes uutta vastaava kalansilmäobjektiivi DX-kennoisiin Nikon-runkoihin. Voidaan käyttää myös FX-kennoisissa DX-rajauksella. Kuvakulma 180 astetta. Kalansilmävaikutelma voidaan yhdellä klikkauksella "oikaista" ilmaisella Nikon NX Studio-ohjelmalla jolloin kuva vastaa superlaajakulmalla kuvattua kuvaa. Korjaamattomana kalansilmäefekti luo huikeita mahdollisuuksia luovaan kuvaamiseen.

Erittäin harvoin käytettynä liikkeellä, mukana etu-ja takasuojat.
Tamron 18-400/3.5-6.3 Di VC HLD 549,00

Erittäin siistikuntoinen superzoom Nikon DX-kennoisiin runkoihin. Loistava reissuputki kun haluat kuvata "kaiken yhdellä objektiivilla". 18 mm laajakulmasta pitkään 400 mm teleen; tässä putkessa on kaikki tarvittavat polttovälit. Objektiivissa on kuvanvakaaja.

Mukana etu-ja takasuojat sekä vastavalosuoja.AF-S DX Nikkor 18-140/3.5-5.6G ED VR 249,00

Siistikuntoinen laadukas laajakulmazoom Nikon DX-runkoihin. Objektiivissa on kuvanvakaaja. Huom! Tämä zoom ei kuulu ns. kit-objektiiveihin vaan on "samaa sarjaa" 18-200mm ja 18-300 mm zoomien kanssa. Parempi mekaaninen rakenne ja metallinen objektiivikiinnitys. (Uuden hinta n. 650,00 )
Nikon D780 runko 1599,00

Lähes uutta vastaavassa kunnossa, kuvattu 38214 kuvaa. FX-kenno, 24,5 megapikseliä, 51-alueinen AF, 15 ristikkäistunnistinta, peili ylhäällä vastaa toiminnoiltaan Z6- runkoa, suljinajat 1/8000 s- 30 s, ISO-herkkyysalue 50-204800, 100% etsinkuva prismalla, sarjakuvaus 7 kuvaa/s, tarkennuksen herkkyys hämärätarkennus-toiminnolla EV -7, kallistettava 3.2" kosketusnäyttö, Wi-Fi ja Bluetooth, 4K UHD-video, usb c-liitäntä, HDMI, äänitulo ja -lähtö 3,5 mm. Mukana alkuperäinen Nikon EN-EL 15b-akku, MH-25-laturi, usb-kaapeli, suomenkielinen käyttöohje ja alkuperäinen laatikko. Ohjelmisto päivitetty uusimpaan 1.10-versioon.

Sigma Art 85/1.4 DG 849,00

Lähes uutta vastaava laadukas ja valovoimainen lyhyt tele esim. potrettikuviin. Mukana etu-ja takasuojat, Sigma-laukku ja laatikko, Dörr DHG Super Protect 86 mm UV-suodatin.
Nikon D850 1799,00

Lähes uutta vastaavassa kunnossa oleva FX-kennoinen ammattirunko. Kuvattu vain 13120 kuvaa. 45,7 megapikseliä, ISO-herkkyysalue 32-102400, suljinajat 1/8000 s- 30s, sarjakuvaus 7 kuvaa/s, 153-alueinen AF, 4K-videotallennus, Wi-Fi, Bluetooth, 3.2" kallistettava kosketusnäyttö, 100% etsin lasiprismalla, XQD/CFexpress- ja SD-korttipaikat, kosteus-ja pölysuojattu magnesiumvalurunko. Mukana laturi, Nikon EN-EL15b-akku (ns. 0-kunto = uutta vastaava), usb-kaapeli, suomenkielinen käyttöohjekirja.
Nikon D7200 469,00

Siistikuntoinen runko, kuvattu 41914 kuvaa. 24 megapikselin DX-kenno, 51-alueinen automaattitarkennus, sarjakuvaus 6 kuvaa/s, suljinajat 1/8000s -30 s, EXPEED4-prosessori, näyttö 3.2", 100%etsin lasiprismalla, ISO-herkkyysalue 100-25600, Full HD-video, 2 kpl SD-korttipaikkoja (SDXC-tuki) sisäänrakennettu Wi-Fi. Sääsuojattu runko magnesiumvalua. Mukana laturi, akku ( Nikon EN-EL15, "0-kunto"=uutta vastaava), runkotulppa, hihna, suomenkielinen käyttöohjekirja. Ohjelmisto päivitetty uusimpaan versioon.

Omasta käytöstä uudenveroista kalustoa kohtuuhintaan. Peilitön kalusto on astunut tilalle joten kevennän hieman arsenaaliani. Hinnat sisältävät vähennettävän arvonlisäveron jos olet alv-velvollinen.

***MYYTY***Nikon D6 (sc. 69129) 4300,00

***MYYTY***Nikon D750 (sc.5064) 790,00

AF Nikkor 14/2.8D 490,00

AF-S Micro-Nikkor 105/2.8G ED VR 590,00

***MYYTY***AF-S Nikkor 50/1.8G 150,00

***MYYTY***AF-S Nikkor 24-120/4G ED VR 490,00

***MYYTY***AF-S Nikkor 70-200/2.8E FL ED VR 1500,00

AF-S Nikkor 105/1.4E 1350,00

Sigma DG 150-500/5-6.3 APO HSM 379,00

Erittäin siisti telezoom Nikon-runkoihin. Linssipinnat virheettömät. Ultraäänitarkennus ja kuvanvakaaja. Mukana etu-ja takasuojat, vastavalosuoja sekä alkuperäinen pehmustettu laukku.

Nikon D7000 runko 169,00

Paljon käytetty mutta toimiva DX-kennoinen runko, kuvattu 114417 kuvaa, 16 megapikseliä, 39-alueinen AF, ISO 100-6400, Full HD-video, 3,2" näyttö, 100% etsin lasiprismalla. 2 kpl, SD-korttipaikkoja. Mukana akku ja laturi.
AF-S Nikkor 55-300/4.5-5.6G ED VR 199,00

Erittäin siistikuntoinen telezoom Nikonin DX-kennoisiin runkoihin. Sovitteella myös peilittömiin Z-runkoihin. Nopea ultraäänitarkennus ja kuvanvakaaja. Etusuoja ja vastavalosuoja puuttuvat.

Sigma DC 17-70/2.8-4 Macro HSM 119,00

Toimiva laajakulmazoom Nikonin DX-kennoisiin runkoihin. Vakaaja hieman "nykii" mutta ei vaikuta kuvanlaatuun.

Nikon FTZ II-sovite 199,00

Uutta vastaavassa kunnossa oleva sovite Nikon-peilijärjestelmän objektiivien kiinnittämiseksi Nikon Z-sarjan peilittömiin runkoihin. Etu-ja takasuojat mukana.


Nikon TC-14E III-telejatke 299,00

Uutta vastaava 1,4x telejatke. Etu-ja takasuojat, paperit.


Marumi 67 mm Creation Vari ND 2.5-500 suodatin 59,00

Laadukas säädettävä Marumi 67 mm harmaasuodin. Vaikutus n. 1-9 aukkoa. Voi käyttää valon määrän rajoittamiseen esim. kuvattaessa virtaavaa vettä päivänvalossa, missä tarvitaan pitkää suljinaikaa.
AF-S Nikkor 35/1.8G ED 299,00 (Alennettu hinta!)

Uutta vastaava valovoimainen laajakulma Nikon FX-ja DX-kennoisiin runkoihin. Mukana etu-ja takasuojat sekä vastavalosuoja.

AF Nikkor 50/1,4 D 99,00 (Alennettu hinta!)

Uutta vastaava valovoimainen normaaliobjektiivi Nikon-runkoihin, joissa on tarkennusmoottori. Mukana etu-ja takasuojat.
AF-S Nikkor 300/2.8G ED VR II 2790,00

Erittäin siistikuntoinen valovoimainen teleobjektiivi. Tehokas VR II-kuvanvakaaja, Nanopinnoitteet linsseissä. Linssipinnat virheettömät, vastavalosuojassa käytönjälkiä. Mukana etu-ja takasuojat sekä alkuperäinen Nikon CL-L1-laukku. Huippuluokan kuvanlaatua ja valovoimaa, lähes äänetön ja nopea ultraäänitarkennus.
Canon EF-S 18-55 IS 39,00

Laajakulmazoom Canonin APS-C-kennoisiin runkoihin. Ulkoista käytön jälkeä mutta toimiva. Objektiivissa kuvanvakaaja, linssipinnat virheettömät.
Canon LP-E8 akut 2 kpl 19,00/ kpl

Alkuperäinen akku Canon EOS 550D-, 600D-, 650D- ja 700D-runkoihin.

Nikkor Z 24-50/4-6.3 249,00

Uutta vastaava laajakulmazoom peilittömiin Nikon Z-runkoihin. Pieni ja kevyt reissuzoomi. Mukana etu-ja takasuojat.
Sirui TY-D800L L-bracket 20,00

Arca-yhteensopiva mallikohtainen L-bracket Nikon D800 tai D810-runkoihin.

NiSi-suodinpidike, käyttämättön.

Pidike 150 mm, AF-S Nikkor 14-24/2.8-objektiiviin 80,00
Nikon MB-D14 akkukahva ( D600 ) 149,00

Lähes uutta vastaava akkukahva Nikon D600-runkoon. Huom! Kaupan päälle käytetty Nikon EN-EL15 akku. Mukana AA-paristoadapteri ja käyttöohjekirja.Nikon ML-L3 19,00

Uutta vastaava langaton kaukolaukaisin. Mukana säilytyspussi.


AF Nikkor 70-300/4-5.6ED 150,00

Lähes uutta vastaavassa kunnossa oleva telezoom DX-ja FX-kennoisiin Nikon-runkoihin, joissa on tarkennusmoottori. Objektiivissa ei ole sisäistä tarkennusmoottoria. Mukana Hoya HMC Super UV-suodatin.
AF-S DX Nikkor 18-200/3.5-5.6G ED VR 249,00

Laajakulmainen zoom DX-kennoisiin runkoihin, pientä kulumaa ja käytön jälkeä, linssipinnat hyvässä kunnossa. Etu-ja takasuoja.


Käytettyjä voit tiedustella myös iltaisin ja viikonloppuisin sähköpostilla.

Juha Liimatainen

etunimi.sukunimi@juhankuva.com
DIGIKOMPAKTIT
Nikon Coolpix P1000 125x optinen zoom 1099,00

Nikon on esitellyt uuden "kompaktikameran", joka pistää zoomin kertoimet ihan omille lukemilleen. Uudessa Coolpix P1000-kamerassa on 125 x optinen zoom, kinovastaavuus 24-3000 mm ja valovoima 2.8-8. Objektiivissa on käytetty Nikonin parhaita ED- ja Super ED-lasilaatuja ja kaksitoimisen kuvanvakaajan teho on jopa 5 suljinaikapykälää.

16 megapikselin kenno, RAW- ja JPG-tallennus, 4K-video (30p), uusi huipputarkka 2360000 kuvapisteen elektroninen etsin, kääntyvä 3.2" 921000 kuvapisteen takanäyttö, nyt myös lisäsalaman kiinnitysmahdollisuus, monipuoliset valotusohjelmat, P-, A-, S- ja M-tilat. SnapBridge bluetooth mahdollistaa kuvien reaaliaikaisen siirtämisen älypuhelimeen tai tablettiin heti jaettaviksi.


Lue lisää:

https://www.nikon.fi/fi_FI/product/digital-cameras..Coolpix P950 949,00

Ota kaikki talteen

Korkealla lentävät linnut. Kuva-alan täyttävä lentonäytös. COOLPIX P950 ‑bridge-kameran vankassa rungossa on uskomaton 83-kertainen optinen zoom (vastaa 2 000 millimetriä). Olipa kyseessä lentonäytöksen tai safarin taltiointi, tällä superzoomilla pääset niin lähelle, että upeat valokuvat ja 4K-videot onnistuvat varmasti.

Tämän COOLPIX-kameran superzoomin polttoväli on 24–2 000 mm, joten pääset kiinni jokaisen näkymän ytimeen. Laajakulmalla voit korostaa esimerkiksi ukkosmyrskyn voimaa aavalla valtamerellä. Lähentämällä saat tarkkoja kuvia kaukaisista luontokohteista. 166-kertainen Dynamic Fine Zoom ‑toiminto laajentaa zoomin ylärajan digitaalisesti aina uskomattomaan 4 000 mm:iin saakka.
Voit helposti tallentaa stereoäänellä varustettua 4K/UHD 30p ‑videoaineistoa tai Full HD (1080p) ‑videota jopa kuvataajuudella 60p. Laadukkaan HDMI-lähdön ansiosta voit toistaa videokuvaa ulkoisessa näytössä tallennuksen aikana. Yhdysrakenteinen mikrofoniliitäntä antaa mahdollisuuden parantaa äänenlaatua ulkoisella mikrofonilla. Elokuvan käsisäätötilassa voit muuttaa tärkeimpiä valotusasetuksia kuvauksen aikana: ihanteellista vaihtelevassa valaistuksessa.
Saat teräviä valokuvia ja videoita myös kuvatessasi käsivaralta supertelealueen polttoväleillä tai heikossa valaistuksessa. Nikonin kaksitoimisen optisen tärinänvaimennuksen ansiosta voit kuvata jopa viisi askelta pidemmillä suljinajoilla kuin muuten olisi mahdollista. Tärinänvaimennuksen Aktiivinen-tilassa etsin- ja näyttökuva ovat tavallista vakaampia, mikä helpottaa kuvaamista liikkeellä ollessa.
Nikonin SnapBridge-sovellus iOS- ja Android-laitteita varten muodostaa COOLPIX P950 ‑kameran ja älylaitteen välille aina käytössä olevan yhteyden. Jaa valokuvia. Voit seurata matkojasi älylaitteen GPS-paikannuksella, jonka perusteella SnapBridge päivittää sijainti- ja päivämäärätiedot. SnapBridge-sovelluksen ansiosta voit myös säätää kameran zoomia tai laukaista kameran älylaitteella.

RAW-KUVIEN TALLENNUS

Voit muokata laadukkaita tiedostoja. COOLPIX P950 tukee RAW (NRW) ‑kuvausta, joten voit tallentaa kuvatiedostot pakkaamattomina ja viedä ne haluamaasi kuvankäsittely- tai muokkausohjelmaan.

Taustavalaistu CMOS-kenno ja valovoimaisen NIKKOR-objektiivin suurin aukko f/2,8 takaavat upeat tulokset aamunkoitosta iltahämärään. Nikonin EXPEED-kuvaprosessori ja Super ED ‑lasi vähentävät zoomin telealueella syntyviä vääristymiä. Olipa kuvaustilanteena lähennys kaartavaan lentokoneeseen tai arkojen villieläinten videokuvaus, olet aina valmiina.


LASERETÄISYYSMITTARITNikon Prostaff 1000 189,00

Mittausalue 5-910 m, tarkkuus 1 m, ilmoittaa etäisyyden 1 m tarkkuudella, 6x suurennus, lähtöpupilli 3,3 mm, silmäetäisyys 16,7 mm, diopterikorjaus okulaarissa, mitat 91 x 73 x 37 mm, paino 130 g, paristo CR2 lithium (kesto n. 8000 mittauskertaa). Mukana hihna ja laukku.
MUISTIKORTIT


sandisk.jpg

Compact Flash

SanDisk Extreme 64 GB 120 Mb/s 79,00

SanDisk Extreme Pro 32 GB 160 Mb/s 79,00


SDHC

SanDisk Ultra 32 GB 120 Mb/s 19,00

SDXC

SanDisk Ultra 64 GB 120 Mb/s 29,00

SanDisk Ultra 128 GB 140 Mb/s 49,00

SanDisk Ultra 256 GB 120 Mb/s 79,00

SanDisk Extreme 128 GB 150 Mb/s 79,00

SanDisk Extreme Pro 128 GB 200 Mb/s 89,00


Micro SDHC, SDXC+SD-adapteri

SanDisk Ultra 64 GB 140 MB/s 29,00

SanDisk Ultra 256 GB 150 Mb/s 79,00

SanDisk Extreme Pro 32 GB 100 Mb/s 26,00

Delkin Devices 64 GB 100 MB/s 29,00

Delkin Devices 128 GB 100 Mb/s 49,00


CFexpress

Lexar Professional Diamond 128 GB w1700/r1900 Mb/s 329,00

Delkin Devices Black 75 GB w1240/r1725 Mb/s 199,00

Delkin Devices CFexpress-lukija 79,00

SanDisk Extreme Pro CFexpress-lukija 79,00

Delkin Devices Premium XQD -lukija 55,00


OWC CFexpress-muistikortit

OWC iskee uudet hinnat CFexpress-kortteihin!

128 GB (w 1500 MB/s, r 1700 MB/s) 189,00

256 GB (w 1500 MB/s, r 1700 MB/s) 289,00
kiikarit.jpgKIIKARIT JA KAUKOPUTKET

Nikonin optinen huippuosaaminen näkyy myös kiikareissa. Laadukkaat materiaalit ympäristöystävällistä eco-lasia myöten takaavat terävän katselukokemuksen vuodesta toiseen. Kaikilla Nikon-kiikareilla on 10 vuoden takuu.

Kiikarien hinnat suositushintoja, kysy tarjous!

Kaikki mallit typpitäytteisiä, täysin vesitiiviitä.

Varastossa nyt:

Sportstar EX 8x25 DCF 119,00

Travelite EX 9x25 CF 169,00

Action EX 7x50 269,00

Action EX 8x40 229,00

Prostaff 7s 8x42 279,00

Prostaff 7s 10x42 299,00

Prostaff 7s 8x30 229,00

Prostaff 7s 10x30 249,00

Monarch 5 8x42 379,00

Monarch 5 10x42 399,00


Kaukoputket

Prostaff 5 60A +

16-48x okulaari 449,00

Prostaff 5 82A+

20-60x okulaari 529,00


KAMERALAUKUT


lowepro_logo_2.gifwww.lowepro.com

Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita Lowepro-kameralaukkuja pienimmästä kompaktilaukusta tilavaan luontokuvaajan reppuun. Ota kamerakalustosi mukaan, etsitään yhdessä sinulle sopivin laukku.

KOMPAKTILAUKUT

Tahoe 30 19,00


OLKALAUKUT

Nova 180AW 109,00

Stealth Reporter 400 AW 199,00


REPPULAUKUT

Tahoe BP 150 99,00

Pro Runner 200AW 119,00

Slingshot 102AW 109,00


Think Tank on huippulaadukas, ajatuksella suunniteltu ja viimeistelty reppu.


Think Tank Mindshift First Light 20L reppu 269,00

Think Tank Mindshift First light 30L reppu 319,00

Think Tank Mindshift First Light 40L reppu 369,00


Merkkiuskollisillekin on omat laukut : )


Nikon CF-EU14-olkalaukku 59,00

Tilaa 1 rungolle ja 2-3 objektiiville. Tyylikäs ja hillitty, muistuttaa enemmän olka- kuin kameralaukkua.

Nikon Z -reppu 69,00

Alaosassa tilaa rungolle ja 2-3 objektiiville, yläosassa iso ilman väliseiniä oleva tila muille varusteille. Yläosan kokoa voi säätää rullaamallla.HUOM! LAUKKUJEN HINNAT SUOSITUSHINTOJA, KYSY TARJOUS!