MUUT PALVELUT

PASSIKUVAUS


Passikuvaan ei normaalisti tarvita ajanvarausta mutta halutessasi voit myös varata ajan. Soitathan etukäteen, jos tulet toiselta paikkakunnalta, jos aikataulusi on tiukka tai jos poliisin palvelupisteeseen varaamasi aika on hyvin lähekkäin kuvauksen kanssa. Studiomme saattaa olla varattu muuhun kuvaustyöhön. Jos sinulla on voimassa oleva biotunniste eli sormenjälki, voit tehdä passihakemuksen internetissä käymättä lainkaan poliisin lupapalvelussa. Sormenjälki eli biotunniste on voimassa 6 vuotta ja kaikissa 5 vuoden passeissa on biotunniste.

KÄY ENSIN KUVASSA; saat meiltä mukaasi kuvatunnuksen, joka annetaan siihen varattuun kenttään hakemuksessa. Mikäli sinulla ei ole voimassaolevaa biotunnistetta joudut käymään henkilökohtaisesti poliisin lupapalvelussa antamassa sormenjälkesi. Passihakemuksen voit tässäkin tapauksessa tehdä internetissä.

TERVETULOA PASSIKUVAAN!


SÄHKÖINEN PASSIKUVA

Sähköisen passikuvan lähetämme lupahallinnon valokuvapalvelimelle. Kuvan lataamisen jälkeen saat kuvatunnuksen, jota tarvitset asioidessasi netissä tai lupavirkailijan luona. Kuva säilyy järjestelmässä 6 kk. Sähköinen passikuva käy passi- ja henkilökorttihakemuksiin, oleskelulupahakemuksiin, oleskelulupakortin uusimiseen, EU-kansalaisen perheenjäsenen oleskelukorttihakemuksiin, järjestyksenvalvojakortteihin, vartijakortteihin (myös väliaikaiseen vartijakorttiin), turvasuojaajakortteihin ja aseenkäsittelylupiin. Aseenkäsittelylupa ei ole aseen kantolupa.


Passikuvanammattilainen-web_pieni.jpg

HENKILÖ- JA TYÖMAAKORTIT LAMINOITUNA

Valmistamme nopealla toimitusajalla (kuvaus, kuvankäsittely, tulostus ja laminointi) henkilö- ja työmaakortteja 40 € (sis. 2 korttia). Lisäkortit 5 €/kpl.

LAMINOINTI

Suurin laminoitava koko A3 ja paksuus 0,7 mm. Sekä kylmä- että kuumalaminointi.

VANHAT VALOKUVAT

Vanhojen valokuvien digitaalinen korjailu on nyt suositumpaa kuin koskaan. Digitaalinen kuvankäsittely mahdollistaa myös pahoin vaurioituneiden kuvien palauttamisen alkuperäiseen asuunsa ja monissa korjailtu kuva on parempi kuin alkuperäinen on ollutkaan. Yleisimmin korjaillaan mustavalkokuvia, mutta myös 70-luvun värikuvissa oranssinpunaisiksi muuttuneet värit voidaan useimmiten korjata. Ota sinulle tärkeä kuva mukaasi, teemme siitä kustannusarvion. Kuvien mukana saat CD:n jolta voit tilata myös lisäkuvia. Vanha valokuva korjattuna ja suurennettuna kehyksissä on myös aina hyvä ja persoonallinen lahja.


vanha.jpg

TARJOAMME DIGITOINTIPALVELUITA!

Jokaisesta kodista löytyy varmaan kaitafilmille tai videolle kuvattuja perhejuhlia ja aivan arkisiakin tapahtumia, jotka nyt ovat korvaamatonta historiaa. Tällaisen materiaalin arvoa on mahdotonta rahassa mitata.Videoiden ja filmien tallentaminen digitaaliseen muotoon dvd -levyille kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Myös diojen ja äänitallenteiden digitointi onnistuu kauttamme.


MEILTÄ LAHJAKORTTI LÄHEISELLE TAI YSTÄVÄLLE!

Mietitkö sopivaa lahjaa merkkipäivää, valmistujaisia tai muuta perhejuhlaa viettävälle läheisellesi? Lisäämme lahjakorttiin haluamasi summan ja lahjan saaja voi käyttää kortin haluamallaan tavalla joko kuvaukseen, kameraan, kameratarvikkeisiin, kuvatuotteisiin jne.


KUVA FACEBOOKIIN

Jos haluat laittaa meillä otetun ammattikuvan esim. facebookiin, pyydä se meiltä. Lähetämme sinulle valmiiksi nettikokoisen kuvan meidän tiedoillamme. Kuvan tiedoissa pitää näkyä kuvaajan tai kuvaamon nimi. Ethän skannaa sitä itse kuvasta tai muualta, koska itse tulostettu kuva ei anna meidän ammattitaidostamme sitä käsitystä, minkä haluamme välittää muille mahdollisille asiakkaillemme. Tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla ja kuvan käyttöön esim. netissä tulee pyytää lupa.


HÄÄKUVAT LEHTIIN

Lähetämme puolestasi hääkuvat lehtiin esim. Keskisuomalaiseen ja Viitasaaren Seutuun.


TENAVATERVEISET

Lähetämme puolestasi meillä kuvatun lapsikuvan/valitsemasi kuvan tekstisi kera tenavaterveiset -palstalle Viitasaaren Seutuun.